2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مامان بابام و شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 29 پست
عزیزم منم دوس دارم اجاره ندم ببین اگ اجاره ندیم شوهرم میبینه پولش زیاد اضافه میمونه هی میده ولس خاهر ...

با مادرت اینا برخورد جدی کن منم تو شرایطت بودم اینجوری شوهرت بدعادت میشه دیگه همیشه دنبال بدترین چیزا برا توعه

به نام خداوند رنگین کمان 🌈
یکی از فامیلامون میخاد بره ۳۰ رهن گذاشته اجاره رایگان هرکاری میکنم گسی منو ادم حساب نمیکنه منم دل دا ...

خب به قولا پولش خودتون میخواین بدین 

لابد شوهرت خیلی بهش فشار میاد 

ولی تو کار خودت کن 

اونا که سر معامله نمیرن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرم برا کی کار کنه وقتی همچین ادمیه ک فقط ب فکر ننش و ابجی هاشه منم برم تو خونه کلنگی بشینم ...

چیزی به عنوان پس انداز نمیدونه؟؟؟ 

دقیقا برای چنین مواقعی که پول پیش بیشتری داشت تا اجاره کمتر بده

ب شوهرت بگو با من داری زندگی میکنی یا مامان بابام؟ زندگیمون شخصیه خودمون تصمیم میگیریم

همینو میگم میگه تو از من بهتری وللا امشب میره خونه رو ببینه خدا کنه خوشش نیاد اگه بیاد هم نمیرم نمیشنم لج میکنم مگ من ادم نیسم

عزیزم منم دوس دارم اجاره ندم ببین اگ اجاره ندیم شوهرم میبینه پولش زیاد اضافه میمونه هی میده ولس خاهر ...

با این شرایط من باشم یا سعی میکنم پولهای شوهرمو مدیریت کنم و نزارم پول تو دستش باشه مثلا قسطی چیزی بخرم یا هرماه یه سکه پارسیان بگیرم و ...

یا اگر نمیتونم مدیریتش کنم میرم همون خونه ای که ماهی ۶ تومن اجاره اش هست

به خانواده اتون هم بگید شوهرتون هرچی پول اضافه داشته باشه به خانواده اش میده و ...اینطوری فکر کنم اوناهم راضی میشن

خب همینو به پدر و مادرت بگو.

ولی اینجوری که نمیشه بالاخره شما هم باید پس انداز کنید.

خواهر و مادرش سرپرست ندارن؟

حقوق ندارن خودشون؟          اگر با اینکار بتونی پیش خرید کنی ارزش داره    یا ی وام توپ بردارین ماشین خوبی بخرین در کل مثلا اگر کشش ۶ کرایه داربن  قبلش ی کاری کن همون شش تومن‌بره برای قسط ی چیز درست حالا پیش خرید ماشین وسایل خونه

چیزی به عنوان پس انداز نمیدونه؟؟؟  دقیقا برای چنین مواقعی که پول پیش بیشتری داشت تا اجاره کمتر ...

ن اگ میدونس منم انق برام مهم نبود ک کجا بشینم خیلی ادمی عجبیه بچه ننس از من خیلی بزرگ تره ده سال نتونسم ادمش کنم تو این سه سال

حقوق ندارن خودشون؟          اگر با اینکار بتونی پیش خرید کنی ارزش داره &nbs ...

اینم هست ولی فکر نکنم راضی بشه امشب میره خونه رو ببینه ببینم چی میشه اگه خونه رو گرفت همین کارو باید بکنه اگ نکنه منم نمیرم اون خونه

کاری که دقیقا من انجام دادم .سه ساله تو‌خونه قدیمی خیلی بزرگ که بازسازی و‌به روزش کردیم زندگی میکنیم.خونه خودمو فروختم تو این سه سال سرمایه گذاری کردیم .و الان خونه ی که تو خوابمم نمیدیدیم داشته باشم رو‌خریدیم.البته همسر شما میگید ولخرجه و پسنداز نداره شرایطتتون فرق میکنه

خب همینو به پدر و مادرت بگو. ولی اینجوری که نمیشه بالاخره شما هم باید پس انداز کنید. خواهر و مادرش ...

اره دیگه دارن سه تا داداش دیگه جز شوهرم همشونم از شوهرم وضع شون توپ تره و بچه ننه نیستن این فقط اینجوریه فک میکنه فقط اونا خانودشن

کاری که دقیقا من انجام دادم .سه ساله تو‌خونه قدیمی خیلی بزرگ که بازسازی و‌به روزش کردیم زندگی میکنیم ...

ایشلا خدا بهتون بیشتر بده عزیزم😍 اره فقط ب فکر خاهر مادرشه منم میگم چرا تو خونه کلنگی بیشنم باشه  برا منم خرج کنه ک از اونا کنده شه

اینم هست ولی فکر نکنم راضی بشه امشب میره خونه رو ببینه ببینم چی میشه اگه خونه رو گرفت همین کارو باید ...

دلیلتو خصوصی به پدر مادرت بگو    اگرم ماشین دارین بفروشین وام جور کنید و طلا بفروش پیش خرید کن با این کاری که بهت میگم درست میشه دیگه اونقدر قسط داره که بخوادم نمیتونه   صاحب خونه میشی و ارزش داره 

با این شرایط من باشم یا سعی میکنم پولهای شوهرمو مدیریت کنم و نزارم پول تو دستش باشه مثلا قسطی چیزی ب ...

والا نمیتونم مدیرتش کنم هرکاری ک بگید انجام داد نشد خیلی خیلی بچه ننس و ده سال از من بزرگتر من ۱۷سالمه  الانم میگم باید ۶ اجاره بده ولی نرم اون خونه کلنگی ب مامانمم گفتم میگن تو نمیفمی انگار من دیوانه ام ک درباره زندگی خودممم نفهممم ولقعا دلم شکسته از خانودمم نمیفمم چیکار میکنن