2777
2789
جدی میخواست بهت دست بزنه ؟ شوهرت کاریش نکرد دعوا نشد؟🥺

اره ولی من نزاشتم 

اصلا خانواده شوهرم میدونستن اون آدم نجسه کثیفه هیزه 

دیگه تا چندسال نرفتم خونشون تا شش هفت ماه پیش که خواهرشوهرم از ش جدا شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این کار خطرناکه  مردا غیرتی میشن دعوا به پا میشه  بعد میگن خودتم کرمی چیزی داشتی تقصی ...

اگه کاراش ادامه بده چی 

یبار که بهش یه حرفی زده 

دومین بارم براش آهنگ عاشقانه فرستاده

اگه خدای نکرده سومین بار بهش دست درازی کنه چی 

الان پیش خودش میگه سکوت علامت رضایته

هستیم بگو چی شد ؟

اون یکی که قفل شد نفهمیدی چرا قفل کردن ؟

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
من هستم

اولش گفتم عزیزم ببین دامادتون فکر کنم اشتباه گرفته برام تو تل چیزی فرستاده اولش گفت عیب نداره حتما دستش خورده حالا چی هس گفتم یه موزیکه شمارمو نداره فکرکنم اشتباه شده بعد گفت ولش کن حتما اشتباه شده

هستیم بگو چی شد ؟ اون یکی که قفل شد نفهمیدی چرا قفل کردن ؟

بعد غذاشو آوردم دیگه تو دلم گفتم همین که خبرش کردم کافیه چیز دیگه نگم بهتره خودشم فکرکردم دیگه پیگیری نمیکنه بعد یهو آخر غدای گفت بیار ببینم چی هس حالا شاید وایسه باز کردی دلم ریخت😭😭😭🤯

من بودم خودم میریدم بهش 

و به داداشم میگفتم 

به خواهر شوهرمم میگفتم و در درجه بعدی اگه آدم نشد به شوهرم میگفتم 😉

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
اولش گفتم عزیزم ببین دامادتون فکر کنم اشتباه گرفته برام تو تل چیزی فرستاده اولش گفت عیب نداره حتما د ...

شوهرت چه سادس

مردهند سالشه تو چند سالته؟

چند ساله داماد این خانوادس

تو چند ساله عروس این خانواده ای؟

بعد غذاشو آوردم دیگه تو دلم گفتم همین که خبرش کردم کافیه چیز دیگه نگم بهتره خودشم فکرکردم دیگه پیگیر ...

بهش باید نشون بدی دیگه عزیزم 😔