2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8368 بازدید | 289 پست
به منم تهمت زد و کلی توهین کرد تاپیکای اخرم هست نی نی یار رسیدگی نکرد

اخه من چیزی جز عکس خودم اصلا عکس دیگه نزاشتم 

حتی ثابت ام کردم ! 

نمیدوم راجب چی میگه 

اصلا من این کاربریم عکس نمیزارم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اره دقیقا رسیدگی نمیشه  یه کابر به اسم گلی_بع_نام_نازنین ایشون علاوه بر اینکه شنیدم عکس اینو ا ...

اره اینم شنیدم خیلی ها ناراضین و گفتن دروغگوی

انگار نی نی سایت دیگه قوانین نداره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری پیوی نی نی یار.  اینجا فایده نداره گلم

پس اینجوری دیگه تگ کردنشون چه فایده داره؟ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یکی از تاپیکای آخر من راجب همین کاربره  متاسفانه رسیدگی صفره

دی م

چقدر وقیحه!!!! تازه چند نفر اینجا گفتن ب یکی فوش ناموسی داده بود!! بعد تعلیقشم کنن موقته!! خب دوروز دیگ میاد بازم همین مارشو میکنه دیگ

اخه من چیزی جز عکس خودم اصلا عکس دیگه نزاشتم  حتی ثابت ام کردم !  نمیدوم راجب چی میگه&nb ...

به منم میگه تو منو یکجا تگ کردی که داشتن پشت سرم بد میگفتن 

گفتم من جز دوستام کسیو تگ نمیکنم یا اگه کسی بگه فلان جا تگم کن میکنم و از سارا بپرس

تو فضولی بچه سالی بیشعوری دخالت کنی

دیگه نمیدونم چیا باید بهم میگفت که خلاف قوانین سایت باشه و رسیدگی شه 

دی م چقدر وقیحه!!!! تازه چند نفر اینجا گفتن ب یکی فوش ناموسی داده بود!! بعد تعلیقشم کنن موقته!! خب ...

والا مطمئنم مشکل روانی داره

وگرنه ادم سالم اینجوری نیست 

بعد ما یک ب ت چ بگیم نی نی یار هشدار میده