2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8370 بازدید | 289 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از تاپیکای آخر من راجب همین کاربره 

متاسفانه رسیدگی صفره 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ایشون با منه میگه که عکس فیک گذاشتی  منم ازشون پرسیدم که کدوم عکسم فیک بوده که من ازش بی خبرم

به منم تهمت زد و کلی توهین کرد تاپیکای اخرم هست

نی نی یار رسیدگی نکرد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تاپیک آخر من راجب همین کاربره  متاسفانه رسیدگی صفره

اره دقیقا رسیدگی نمیشه 

یه کابر به اسم گلی_بع_نام_نازنین ایشون علاوه بر اینکه شنیدم عکس اینو اونو پخش میکنه به کاربر ها خیلی بی احترامی میکنه و هر چقدر نی نی یار صدا میکنی انگار نه انگار

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂