2777
2789

تنها راه لخت شدن مو صاف کردنش تو آرایشگاه هست،جاری من انجام داده،کاملا لخت شده،در حالی که قبلا موهاش خیلی پر پشت بود باز که میزاشت تا ده سانت اطراف سرش رو پر میکرد ولی حالا لخت لخت مثل تو فیلم ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشگاه آنلاین با سالها تجربه در زمینه احیا و ترمیم مو (آموزش تخصصی همراه با مدرک بین المللی در تهران و کرج) وارد عرصه واردات مواد اورجینال از بهترین برندهای جهانی احیای مو ( مانترا و پی اچ) با ضمانت نامه کتبی کیفیت و با مناسب ترین قیمت شده است. پخش سراری در تمام نقاط ایران:  09128702614

.مواد کراتینه مو

.مواد ریباندینگ مو

.مواد بوتاکس مو

.مواد پلکس مو

.مواد لمینت مو

.مواد دکلره مو

.مواد پروتئینه مو

.روغن ارگان اصل و خالص

.شامپو فری سولفات

. شامپو فری سولفات

.شامپو قلیایی

شماره تماس:

09128702614

تهران، کرج، اندیشه، شهریار سراسر ایران

https://instagram.com/arooskadeh_?utm_medium=copy_link

من برای اموزش کراتین مو یه پکیج از سالن زیبایی دنیای چهره ها که بهترین سالن کراتینه مو در تهران خریدم . کامل در رابطه با نحوه کراتین مو توضیح میدن. لینکشو میذارم دوست داشتید خرید کنید

خیلی دقیق و کامل توضیح دادن. من منتظرم تا مراحل بعدی را نیز بزارن سایت . اگه میخواید اطلاعات بیشتری از دوره داشته باشید رو نوشته زیر بزنید:

دوره اموزشی کراتین مو

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه درمورد سوالی که پرسیدید میخواستم راهنمایتون کنم سرم مو کارش ترمیم موهای اسیب دیده هست ،صاف کردن مو،باز کردن گره مو،جلوگیری از چسبیدگی موها دراثر الودگی وگرد وغبار جلوگیری از وزشدن وموخوره وهمینطوربراق کردن  رنگ موها واز ایجاد الکتریسته روی موجلوگیری میکنه ودرمان کننده موهای دلکره واسیب دیده هست.واینکه گفتید از چه مارکی استفاده کنید،مارک های زیادی تو بازار وجود داره  شما باید به این نکاتی که میگم توجه کنید محصولی استفاده کنید که اصل باشه وموهارو دربرابر اشعه مضر افتاب حفاظت کنه پیشگیری ازشکستگی ساقه مو،تارموهاتونم ضخیم کنه، وز وگره موهاتون رو ازبین ببره، مغذی وابرسان قوی ساقه مو باشه، ضد الکتریسته ساکن باشه،نرم کننده واحیا کننده ساقه مو،نرم کننده ودرخشان کننده، حجم دهنده مو باشه .متاسفانه  مارک خوب تو تو بازار نیست .خودم یک محصولی استفاده میکنم  خیلی خوبه وبرندی هست که تمام دنیا ازش استفاده میکنن وراضی هستن  ومحصولی مطمئن وتست شده هست .اصل هست وبرند خارجی هست .میتونم تو واتساپ یا تلگرام یا روبیکا یا ایتا پیام بدید تا بیشتر راهنمایی کنم 

عصاره زنجبیل موجود در این سرم مو زنجبیل سنانا، غنی از آنتی اکسیدان هستش و مانع از شکنندگی و آسیب به مو می شه.

روغن آرگان نیز گره خوردگی و خارش پوست سر را برطرف و یک درخشان کننده و محفاظ فوق العاده برای موها است.

عصاره چای سبز خاصیت پاک کنندگی موها را دارد و مواد مغذی و تقویت کننده مو را تامین می کنه.

برای خرید سر مو زنجبیل به فروشگاه آنلاین فیوشا مراجعه کنید.