2777
2789
عنوان

احمقانه ترین چیزی که بچگی باور داشتی چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست
احمقانه که نه چون دلم نمیاد به خودم این کلمه رو بگم  وقتی بچه بودم فکر میکردم که اول پسر ...

عزیزم 😃

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

معلم کلاس اول دبستان سال ۸۲ بهم میگفت من یه دوربین دارم تو خونتون رو میبینم که خودتون مشقتون رو ...

این دیگه از تباهی گذشته

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شبیه هوهو خانه😐😂

من تصورم شبیه اون سه تا فرشته تو کارتون زیبای خفته بود😁

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اصلن یادم نیست............. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
زن ها دختر میارین مرد ها پسر   عدالت در ذهنم برقرار بود

منم همین فکر رو میکردم 😊

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

فکر میکردم هیچکس تو جوونی یا بچگی نمیمیره همه وقتی پیر شدن میمیرن، تا اینکه یه فیلم خارجی دیدم یه پسر جوون توش مرد انقد گریه کردم ک حد نداشت😶

گَهی گریان، گَهی خندان، گَهی چون ابرِ سرگردان، گَهی عاقل تر از عاقل، گَهی نادان تر از نادان... 

خدا شبیه امام خمینیه🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

احمقانه نبود 

فکر کودکانه بهتره اسمش رو بذاریم 

فکر میکردم تلویزیون رو بشکنم به بازیگرا میرسم 

(خداراشکر که نشکستم 😵)

و یه سوالی هم همش میومد توی ذهنم که عکس بازیگرا رو چطوری به سی دی میزدنن - همش فکر میکردم لهشون میکردن تا به سی دی بچسبن 🥴

لطفا درخواست دوستی ندهید
معلم کلاس اول دبستان سال ۸۲ بهم میگفت من یه دوربین دارم تو خونتون رو میبینم که خودتون مشقتون رو ...

به منم همین رو میگفتن همش خونه رو چک میکردم که دوربین کجاست چرا پیداش نمیکنم نگو که اصلا دوربینی وجود نداشته و به خاطر اینکه درس هام رو بخونم گولم میزنن😊