2777
2789
عنوان

به درد چه کاری میخورم؟

118 بازدید | 6 پست

۲۰ سالمه از اول عمرم تا الان همش داشتم از ایم کار می‌پریدم به اون کار. رفتم رشته ادبیات انگلیسی ولی دیدن اصلااا اون چیزی گه میخوام نیست پس ازش در اومدم.

نمیدونم چیکار کنم واقعا گیر کردم به خیلی کارا علاقه دارم

ولی هیچ کاری نیست که اونقدری قلبا بهش علاقه داشته باشم که حاضر باشم تا آخر عمرم رو تو اون رشته کار کنم

هیچ مهارت خاصی هم فکرنکنم داشته باشم

ای کاش یکی بره تو‌ مغزم و بیاد بهم بگه در اصل خودم چی میخوام و چه چیزی بدردم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ۲۰ سالته . نوشتی از اول عمرت تا الان؟ نهایت بعد ۱۸ سالگی به فکرش افتادی دیگه قبلش که دانش اموز ب ...

من تیزهوشان درس میخوندم از همون ۱۳ سالگی استرس آینده و شغل و اینا رو به دلم انداخته بودن مغزم روحمو نابود کردن الان حس میکنم دیگه دارم تایمم تموم میشه