2777
2789
اره خیلیی به نظرم برای کسایی که امید به زندگی ندارن عالیه خیلی خوب بود فقط پایانش غم داره حتی اگ ز ...

من زیاد گریه میکنممم

چند مدت زمان برد تا تمومش کنی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک تکه گل منسجم بادبادک باز بچه ی مردم از توی طاقچه،،،، همش 23 صفحه، رایگان به امید دل بستم مزرع ...

مرسی ازت 🤍

انجمن شاعران مرده وبه امید دلبستمو خریدم قراره بخونم😍

بادبادک باز رمانه؟ میشه دربارش بگید

اولین رمانه کشوره خودشه که به زبان های دیگه هم ترجمه شده، واقعا قشنگ ترین کتابه، و حتی وقتی مثلا میخواست بگه خونشون چه شکلیه، یه جوری این موضوع رو میگفت که تو قشنگ تصورش میکردی.. 

اگه خواستی بزن توی  برنامه طاقچه چند صفحه اول رو بخون اگه خوشت اومد بخرش❤

من زیاد گریه میکنممم چند مدت زمان برد تا تمومش کنی

بستگی به خودت داره 

من شبا موقع خواب میخونم یکی دو ساعت فک کنم سه چهار روزی طول کشید

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مثل اب برای شکلات با لحن صمیمی و خودمانی نوشته ک هر خواننده زنی رو جذب میکنه و  واقعا ی شاهکاره ...

ممنکنم از زمانی ک گزاشتید

❤️🙏

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بستگی به خودت داره  من شبا موقع خواب میخونم یکی دو ساعت فک کنم سه چهار روزی طول کشید

مچکرم عزیزم🙏🌱❤️

چون کتابای ک غم دارن درس زندگی میدن من خیلی اهل کتابم دوست دارم همه نوع کتاب خونم چیز های جدیدی یاد ...

افرین بهت معلومه خیلی قوی هستی

من اصلا اهل یادگیری نیستم اگه فکر کنم چیزی ذره ای حالم رو خراب می کند از صدفرسخیش هم رد نمیشم

کتاب هر دو در نهایت میمیرند  بهترین نیست ولی اخرین کتابی بود هفته پیش تموم کردم ولی خیلی غمیگن ...

از چه نشری خوندی؟

اخه میگن خیلی سانسور داره واسه همین نخوندمش تاالان..

دو روزه اینو شروع کردم غم قبلیه رو بشوره ببره

داستان جالبی داره 

ارزش وقت گذاشتن داره 

صفحه ۴۹ ام تازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از چه نشری خوندی؟ اخه میگن خیلی سانسور داره واسه همین نخوندمش تاالان..

اره مال منم سانسور داشت مخصوصا اونجایی ک بهم اعتراف کردن 😭 بخاطر اینکه همجنس..گرا بودن سانسور بود 

ولی برای من زیاد اهمیت نداشت چون خود داستان بیانگر همه چیز بود و خیلی قشنگ بود ولی قسمتی ک راجب گرایششون حرف زدن سانسور نداشت عجیب بود😶

نشر آذرگون

1
5
10
15
20
25
30
35
40