2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان ریزش مو که آزمایش ها نرمال هست چیه؟

من پارسال از عطاری یه شربت واسه پاکسازی کبد خریدم و خوردم تا زمانی که میخوردمش چنان جوشاس گنده ای میزدم که گند زد به پوستم جوشای گنده و دردناک زیرپوستی.قطعش که کردم خوب شد.با اینکه میگفت قندش طبیعی هست🤷🏻‍♀️ علتش چی بود بنظرتون؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
برای ورم معده چه دارویی دارین؟

گاستریت بیشتر برای صفراوی ها و دموی ها به وجود میاد، اگه از صفرا و دم باشه باید فصد خون انجام بدید و بعدش از شربت گل بنفشه و شربت گل نیلوفر و آب انار ، آب غوره و عرق کاسنی رو با گلاب بخورید 

اگه خشکی مزاج و یبوست دارید این ترکیبات رو بجوشونید و با شیرخشک بخورید

تاجریزی ۵ گرم- کاسنی ۵ گرم - گل سرخ ۱۰ گرم- تمر هندی۱۰گرم- همه رو بجوشونید و با شیر خشت بخورید و یا فلوس رو در آب کاسنی حل کنید و بخورید 

گاستریت بیشتر برای صفراوی ها و دموی ها به وجود میاد، اگه از صفرا و دم باشه باید فصد خون انجام بدید و ...

ممنون

من یبوست ندارم فقط معدم خیلی ورم کرده و خیلی قار و قور میکنه.بعضی وقتا واقعا خجالت زدم میکنه

سلام  کاهش چربی خون بهترین درمان چیه ؟

سلام 

[شوید  ، برگ سنای مکی ، سیاهدانه ]

همه بجز سیاهدانه به مقدار مساوی اسیاب کنید و سپس سیاهدانه رو اضافه کنید و یک قاشق چای خوری قبل خواب بخورید