2777
2789

خانوما درحال حاضر شرایط دکتر رفتن ندارم

چیکار کنم؟داغونم کرده خارش شدید داره 

کم و بیش هم ترشح

میشه تجربیاتتونو بگین لطفا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
مسئله غیر عادی‌ایی نیست که شرایط دکتر رفتن نداشته باشی!!!!

عزیزم منظورم اینه که درحال حاضر جایی نیستم که برم دکتر

ینی از پزشک دورم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پیاله نمک بریز تو لگن با آب گرم  یه ۲۰ دقیقه بشین 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دو تا پیاله نمک بریز تو لگن با آب گرم  یه ۲۰ دقیقه بشین

جواب میده؟

یه پماد واژینال دالاواگ سی بخر بزن. هر سری دکتر من همونو میده

عزیزم جواب می ده؟

دقیقا باید به کجا بزنم؟

تجربه ای ندارم واقعا بشدت داره اذیتم میکنه

فلوکونازول ۵۰ بگیر 

تا یک هفته هر ۲ روز یکبار بخور

البته اگ مطمئنی قارچه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم جواب می ده؟ دقیقا باید به کجا بزنم؟ تجربه ای ندارم واقعا بشدت داره اذیتم میکنه

اگه مجردی نزنی. اگه متاهلی داخل و ا ژ ن هر شب یه اپلیکانور قبل خواب. اگه دختری نزنیا

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
فلوکونازول ۵۰ بگیر  تا یک هفته هر ۲ روز یکبار بخور البته اگ مطمئنی قارچه

عزیزم چقد طول میکشه خوب بشه؟

کلافه م کرده

اگه مجردی نزنی. اگه متاهلی داخل و ا ژ ن هر شب یه اپلیکانور قبل خواب. اگه دختری نزنیا

حله عزیزم متشکرم🙏🏻

عزیزم چقد طول میکشه خوب بشه؟ کلافه م کرده

طول همون هفته باید خوب بشه عزیزم

ممکنه تیکه های بزرگ عفونت دفع کنی

بعدشم شوینده های عطری استفاده نکن ک دیگه قارچ نگیری 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

طول همون هفته باید خوب بشه عزیزم ممکنه تیکه های بزرگ عفونت دفع کنی بعدشم شوینده های عطری استفاده ن ...

ممنونم عزیزم🙏🏻🤍 خیلی خیلی لطف کردی قشنگ من 

چشم

ممنونم عزیزم🙏🏻🤍 خیلی خیلی لطف کردی قشنگ من  چشم

خواهش میکنم❤️ان شاءالله که درمان میشی و راحت😘