2777
2789

منظورم از سنتی اینه یکی دوماهه عقد کنی و رفت و امد زیادی نداشته باشی

لطفا سنتونم بگین اگ خواستین شهرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام خدا

مجرد هستم اومدم کانتاتونو بخونم 

کاری باهام نداشته باشین ی گوشه میشینم ماست خودمو میخورم

ممنون

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

ما بل معرفی نبود طرف دید منو پسندید به خانوادش گفت که برین خواستگاری فلانی برام ۲۲ خودم همسرم ۳۰ ۷ ساله ازدواج کردیم یه دختر ۶ ساله داریم راضیم از زندگیم 

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بچه ها ثبت احوال ثبت احوال بچه ها سلام بینم آشنا پیدا نمیکنم 😊😂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

انتخاب همسر مناسب و ازدواج مراحل مختلفی دارد که در مرحله‌ی اول از آشنایی شروع می‌شود به هر طریقی، هرجایی به‌شرط پختگی هر دو نفر با اطلاع خانواده‌ها، سپس نامزدی و عقد و ازدواج که می‌توان گفت از مهم‌ترین آنها انتخاب همسر مناسب و دوران نامزدی هست. ما چند نوع آشنایی داریم یک مدل از این آشنایی‌ها گزینش در ذهن هست.
همسان گزینی در انتخاب همسر: مثلاً آقا میره دنبال کسی می گرده که دقیقاً عین مامانش باشه یا برعکس خانم دنبال کسی می‌گرده که دقیقاً عین پدرش باشه!
ناهمسان گزینی: شخص از خانوادش دل خوشی نداره دقیقاً برعکس انتخاب می کنه!
خب شاید ازدواج ما ازدواج سنتی باشه و شناخت کافی رو نداشته باشیم و یا اصلاً با کسی که آشنا هستم و داریم پروسه آشنایی رو می‌گذرونیم هنوز نمی دونم چه مواردی رو باید بهش توجه کنم و اصلاً چه چیزهایی رو باید مدنظر داشته باشم. دوستان گلم شناخت همسر قبل از ازدواج چه خانم چه آقا، باید ساعت‌ها وقت بزاریم برای شناخت طرف مقابلمون. هدف ما یک‌عمر خوب و خوش زندگی کردنه. اصلاً به دنبال این نباشید که از همون اول بگید که اگر نشد، نشد، از هم جدا میشیم، نه ما قرار هست که زندگی هامون رو مستحکم کنیم و نگه داریم. پس باید بدونیم فردی که روبه روی من قرار گرفته چه مرد و چه زن آیا به بلوغ‌های شخصیتی رسیده یا نه باید یک فرد بالغ باشه. در ادامه راه‌های شناخت همسر رو براتون توضیح دادیم.

انتخاب همسر مناسب و ازدواج مراحل مختلفی دارد که در مرحله‌ی اول از آشنایی شروع می‌شود به هر طریقی، هر ...

واو😮😂 مرسی از توضیحات خوبت عزیزم❤❤

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

همسرم به من معرفی شد اما ۵_۶ماه همینجوری باهم میرفتیم میومدیم بعد چند ماه هم نامزد بودیم بعد عقد کردیم

خواهرم با یه پسری تو دانشگاهشون دوست شد 

سه چهار ماه دوست بودن بعد اومد خواستگاری یه ماه نامزد بود بعد عقد کردن

من ۲۴ سالم بود خواهرم ۲۳