2821
2789

سلام خانوما من چند روز پیش خونه مامانم بودم بعد سر یک جریانی مامان بابام بگو مگو کردن و خلاصه بحث بالا گرفت من هیچی نگفتم گفتم زن و شوهرن باز باهم خوب میشن دخالت نکردم چون نمیشدم طرف ینفرو گرفت اون طرف بابام بود این طرف  مامانم اینقدر ادامه دادن بالاخره خودشون خسته شدن و هیچی نگفتن منم ناراحت شدم چون حداقل باید جلو من اینکارو نمیکردن منم بچها مو حاضر کردم اومدم خونم ازون روز دیگه خونشون نرفتم خیلی ب دلم اومد حالا این وسط شوهرم نمیدونم چجوری فهمیده ک مامان بابام باهم قحرن ازون روز هی میپرسه چیه جریان من هی بحث رو عوض میکنم بیخیال میشه باز دوباره میپرسه نگفتی جریان چیه خب من دوس ندارم شوهرم از بحثای خونوادم باخبر بشه و سر در بیاره بنظرتون ایندفه پرسید چی بگم بهش میگه اگه تو نگیم خودم ی روز میفهمم 😐😐😐😐😐😐😐کسی تجربه منو داشته چیکار کردین اینجور مواقع؟؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه میشه خلاصشوبهش بگواگه قابل گفتن هست.....احتمالابچه هات چیزی گفتن....

الان بگم بدعادت میشه دیگه ریزو درشت زندگیمونو باید بهش بگم نمیخام سردربیاره اره خودمم شک دارم ب بچها

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

نکنه بچه هات خبر بردن براش اول به بچه ها یاد بده ازین کارا نکنن بعدشم از اول عادی برخورد میکردی میپرسید میگفتی چطور مگه چی شده من خبر ندارم چیزی شده مگه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وااامن بودم روم نمیشد دوباره بپرسم شوهرت پرروه اگه خانواده خودش بود چی

والا بقران من نه از دعواشون باخبر میشم ن اشتیشون این توقع داره هرچی هست و نیست و بریزم رودایره براش😐😐

نکنه بچه هات خبر بردن براش اول به بچه ها یاد بده ازین کارا نکنن بعدشم از اول عادی برخورد میکردی میپر ...

اره خودمم شک دارم ب بچهام 

بگو مسئله خونوادگیه و بین خودشون بود

این دوس داره از همه چی سر دربیاره ولی از خونواده خودش هیچی نمیگه😐😐

الان بگم بدعادت میشه دیگه ریزو درشت زندگیمونو باید بهش بگم نمیخام سردربیاره اره خودمم شک دارم ب بچها

اخه همسرتون متاسفانه فضولیش گل کرده میدونم تابهش نگیدول نمی کنه شماهم نگیدبالاخره خودش می فهمه...

این دوس داره از همه چی سر دربیاره ولی از خونواده خودش هیچی نمیگه😐😐

میدونم ، توام محکم برخورد کن ، نه برخوردی ک ناراحت شه فقط بگو دوس ندارم راجبش صحبت کنم فکرم نمیکنم ب ما ربط داشته باشه عزیزم یچیزی بین خودشون بود و حل شد 

اخه همسرتون متاسفانه فضولیش گل کرده میدونم تابهش نگیدول نمی کنه شماهم نگیدبالاخره خودش می فهمه...

دقیقا واسه همه چی همینجوریه ولی واس خانواده خودش نه😐😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز