2777
2789
عنوان

دوستان سوال دارم

218 بازدید | 8 پست

سلام من همیشه سر وقت پریود میشم حالا گاهی سه چها روز نهایت زودتر این ماه قرار بود بیست و پنجم باشه میخواستم قبلشم برم دکتر آخه دوتر همسرم معرفی کرده برای کمک باروری اما امروز لکه بینی داشتم در حد همون لک فقط حتی به لباس زیرمم نمیرسه چند روز قبل دل درد و اینا داشتم اما الان ندارم زمان پریودم من شدیدا درد دارم مخصوصا روز اول دوم حالا بنظرتون برا دکتر رفتن دیر شده

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

منم بیست روز از روزی که قرار بود پریود بشم میگذره ولی نشدم پنج روز بعد موعدم وقتی خودمو خشک میکردم لک دیدم 😢😢😢 نه پریود میشم نه بی بی چک مثبت میشه تو بد شرایطیم 😢😢

خدایا دریا دریا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیست روز از روزی که قرار بود پریود بشم میگذره ولی نشدم پنج روز بعد موعدم وقتی خودمو خشک میکردم ل ...

من ده روز مونده تا بحال این مدلی نبودم

عزیزم نمی خوام بهت امید بدم .. میگم بدونی فقط ... من تایم پریودم رسید لکه بینی شدم ... بیبی چک گذاشتم یه خط کمرنگ شد ... رفتم دکتر آز دادم گفتن بارداری ... تو سه ماه گذشته هم یه روز در ماه دچار لکه بینی خیلی کم شدم

عزیزم نمی خوام بهت امید بدم .. میگم بدونی فقط ... من تایم پریودم رسید لکه بینی شدم ... بیبی چک گذاشت ...

من برای بارداری نمیگم برای دکتر رفتن میخواستم بدونم چون قرار بود چند روز دیگه برم برای از و سونو این چیرا که ببینم ایو ای کنم یا ای وی اف اینجور کل برنانه بهم میخوره

من چون سابقه داشته نمیرم دکتر شما اگه سابقه نداری برو دکترر

شانس منه گاهی پیش میومد دیر بشه اما زود نه حالا که ما تصمیم گرفتیم بریم مرکز ناباروری کل برناممون بهم خورد اخه رو زمان همیشگی مشکلی نبود اما الان که جابجا شده دوماه کارمون تاخیر میفته