راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اما خب به نظرم رنگ نکردن مو ها و نوک گیری کردن هم خیلی موثره
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
برای موی فر رنگ شده بگین چیکارکنم موهام رنگ کردم وز شده
نرم کننده درستش نکرد؟!
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
شامپو نرم کننده عروسمون به موهاش زد الان درست نمیشه شونشون کرد بااینکه لخت بود موهاش به منم گفت نزن پشیمون میشی که بدون نرم کننده اصلا موهات شونه نمیشه
شامپو نرم کننده عروسمون به موهاش زد الان درست نمیشه شونشون کرد بااینکه لخت بود موهاش به منم گفت نزن ...
ااا تا به حال نشنیده بودم
باید ماسک موی خوب بخری بزنی
ماسک موهم خریدم ماسک مو بعد حموم چون بعدش موهام چرب میشه دوست ندارم کاش رنگ نکرده بودم😬
ای بابا😅
عیب نداره
حالا یه ماسک دیگه هم بخر
بعدش ببین اگه بازم درست نشد، مجبور میشی وایسی تا موهای خودت دربیاد اون قسمت رنگ شده رو کوتاه کنی🥴💔