2777
2789

هر تاپیکی میزنم میترکونش

حالا اگه حرفای خاله زنکی‌ در مورد خونواده شوهرم باشه نی نی یار خوشش میاد کاری به کار اون تاپیک نداره

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااااا باهات موافقم

دیروز صبح دوتا تاپیکمو تعطیل کرد 

الآنم یکی دیگه

اونوقت دیشب یه عده تاپیک با محتوای غیر اخلاقی میزدم نی نی یار انگار آب برده بودم نمیومد تعطیل کنه اون تاپیکو 

خب راجب رابطه میزنی یکی میاد میگه کسی که قبل ازدواج رابطه داشته باشه زیر خواب طبیعتاً میترکه

نباید تاپیک رو تعطیل کنن

محتواش غیر اخلاقی نبود صرفا سوال پرسیدم و هیچ طرز فکر خوب یا بدی رو ترویج ندادم

باید اون کسی که بد حرف نمیزنه تعلیق بشه یا هرچیزی 

نباید تاپیک رو تعطیل کنن محتواش غیر اخلاقی نبود صرفا سوال پرسیدم و هیچ طرز فکر خوب یا بدی رو ترویج ...

تو یکی از تاپیک هات گفتی آدم زیر 18سال به بلوغ عقلی برسه ازواجش مشکل نداره خب اونم اشتباهه زیاد درگیر رابطه مهریه خیانت و ازدواجی 

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
دیروز صبح دوتا تاپیکمو تعطیل کرد  الآنم یکی دیگه اونوقت دیشب یه عده تاپیک با محتوای غیر اخلاق ...

من تایپیک گذاشته بودم که شهرهای مختلف برای عید بازار هاتون شلوغه یا نه

منهدم کرد و گفت پست سی یا سی

حالا اگه یه پست چیپ درباره علاقه زنداداشم به رنگ زیر شلواری شوهرم و احتمال خیانت بود...میترکوند و ساعت ها باز بود

تو یکی از تاپیک هات گفتی آدم زیر 18سال به بلوغ عقلی برسه ازواجش مشکل نداره خب اونم اشتباهه زیاد درگی ...

من تا حالا نه تاپیک خیانت زدم نه چرت و پرتی دیگه

اون تاپیکامم که مال هفته پیشن که عنوان کتک و خیانت و فلان دارن واسه جلب توجه بوده که بیان جواب سوالم و بدن چون معمولا جذب این موضوعات میشن و مجبور بودم عنوان اینطوری بزنم

والا انگار ارث بابای نی نی یارو خوردم فقط فرا و فرا میپکونه مال منو

منم اینجور یود یه تاپیک چرتم میزاشتم میرفتم میومدم پریده بود

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️