2777
2789

منم دوتا دارم دست تنها و غریب ولی عاشقشونم شماهم 

خسته ای بیزار نیستی.

زودمیگذره سخت نگیر

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دونه سه سال و نیم دارم خیلی اذیتم میکنه و بعضی وقتا خودم و فحش میدم که بچه دار شدم ولی چند ساعت بعد پشیمون میشم و میمیرم براش و ... اما کار شما خیلی سخته دو تا بارداری و زایمان پشت هم خودش داغون میکنه آدمو چه برسه بزرگ کردنشون

مگه مجبور بودین با این فاصله کم؟؟؟؟ من سه تا دارم، سومی دوسالشه شبا تا صبح بیداره الانم داره بازی می ...

اون دوتا چند سال شونه عزیزم منم سه تا دارم اخری دو ماهش نشده هنوز 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کاش بحث پرستار بود شرایط اقتصادیم که افتضاحه 

مشکلات اقتصادی واسه همه هست،ان شاءالله به برکت همین بچه ها به زودی مشکلاتتون رفع میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خسته شدی الان و هیچکس تو دنیا به اندازه شما دوستشون نداره

طفلیا کوچیکن و فاصله سنیشون کمه بقولی بچه شیر به شیر بهشون میگن 

اینم میگذره و بزرگ میشن و دلتون برای اینروزا تنگ میشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الان که خوابن برو بخواب ماها که بچه کوچیک داریم باید از هر ساعتی برای خواب کافی استفاده کنیم سرت تو گوشیه یه دفعه میبینی ۵ صبح شد تا میاد چشمات گرم شه بچه ها گرسنه و بیدارن بعد تو از کم خوابی اعصابت خورده و انرژی نداری

منم تا نیم ساعت پیش کوچیکه بیدار بود دیگه برم بخوابم وقتی خواب کافی داشته باشیم انقد اعصابمون به هم نمیریزه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ