2777
2789

بعدش به خواستتون رسیدید ؟؟ 

من مامانم زیاد دیده. بعدش به خواستش رسیده.  امام رضا. خبر از آینده بهش داده بود 

۲ بار املبنین 

حضرت زهرا

امام موسی کاظم

جبرییل

خواب حضرت عباس رو ندید. اما سر بارداری ازش حاجت گرفت. گف رد خور ند

برا حضرت زهرا نماز کن فیکون خونده بود اومده بود به خوابش با. چهره نورانی. حضرت زهرا بهش گفته مرسی دخترم که این کارو کردی برام 😍 بعد حضرت زهرا گفته. ما همه شما رو میبینیم 

خانم املبنین هم گفتن. اگر بخوای مشکلاتتون حل بشه. حتما به فقیرا کمک کنید. و صدقه بدید 

یکبار هم می‌گفت. یک از دوستام مشکل مالی داشت  ازم کمک خواست. میگه. یک شب خواب بودم. یهو دیدم یک دست خالی بدون بدن داره لباسمو میکشه  میگه وقتی بیدار شدم اون موجود غیب شد میگه یهو تو گوشم  یک چیز قرآنی میخونه.  میگه منم رفتم قرآن پیداش کردم دیدم اره آیه ۳ سوره طلاقه برا زرق و روزی 😍 که خیلیا ازش  نتیجه گرفتن.  حالا شما بگید ؟ 😁

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )

من هیچوقت خواب ندیدم ولی بابام اره 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف کنید اگر دوست دارید

خواب حضرت ابولفضل زیاد دیدن 

برای خواهرم خاب دیدن ک یه چهره نورانی بهشون گفته بچت دختره نام مادرم میذارم روش نرجس 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

لطفا از مادرتون بخوایین برام دعاکنه 🌹🙏🏻