2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه واریز نکنی،تمومه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اخه این یه ماشین دیگه س اونی که ما نوشتیم نیست 

برو یه نمایندگی بپرس

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اخه ما یه ماشین دیگه نوشتیم الان میخوان یه ماشین دیگه بدن بهمون... گفتم شاید دوباره پیامک بیاد

چ ماشینی؟اگه پارس که خود پارس رو تحویل میدن دیگه نمیخواد عوض کنی

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

اخه ما یه ماشین دیگه نوشتیم الان میخوان یه ماشین دیگه بدن بهمون... گفتم شاید دوباره پیامک بیاد

عزیزم میاد فامیلا من هایما ثبت نام کرده بودن پول ندادن ولی هر بار پیامک واریز وجه میومد براشون حتی برا ماشینا ایرانی ایران خودرو هم اطرافم دیدم میومد باز پیامکش

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

چ ماشینی؟اگه پارس که خود پارس رو تحویل میدن دیگه نمیخواد عوض کنی

۲۰۷ سقف فلزی نوشتیم الان چندباره پیامک ۲۰۷ سقف شیشه ای میاد.. نمیدونم اگه واريز نکنیم دوباره پیامک سقف فلز میاد یا نه.. با توجه به این ک گفتن...

عزیزم میاد فامیلا من هایما ثبت نام کرده بودن پول ندادن ولی هر بار پیامک واریز وجه میومد براشون حتی ب ...

آخه چندباره که پیامک ماشینی غیر از اونیکه نوشتیم میاد.. نمیدونم بازم پیامک همونی که نوشتیم بیاد یا نه وقتی اینطور نوشتن انعقاد قرار داد منوط ب واریز شماس