اصلا باهم اونطوری نبودیم که تو مجازی برا هم چیزی بفرستیم همیشه به چشم برادر میدیدمش مثل یه آدم محرم اما چند وقت پیش یه حرکتی کرد منم از ترس و استرس ازشون دوری میکنم تجمع خانوادگی هم زیاد نمیمونم و درحد سلام بهش اما چند روز پیش یه فایل دیدم تو تل فرستاده تا که امروز دیگه کنجکاوی امان نداد باز کردم دیدم یه آهنگه حالا چی براش بنویسم که دست از سرم برداره خواهرانه بهم بگین به کسی تو خانواده نمی تونم حرفمو بگم🫂🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم اینجور مواقع تهدید جواب میده ، بهش میگی این چیه ؟ یک بار دیگه همچین حرکتی ببینم چنان رسوای عالمت بکنم که از زنده بودنت پشیمون بشی همین و براش مینویسی و محکم و با سلیطه بازی میگی که اون تصورات خوب و عاشقانش از شما هم از یادش بره و تا صبح به خودش بش... 😒
ولی وقتی کسی توی خانواده نمیدونه بهتره خودتم محتاط باشی، فردا روزی حرفی حدیثی پیش بیاد مقصر اول و آخر شمایی چون شما عروسید و خانم ها زودتر قربانی میشن!
جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...