2777
2789
عنوان

زندگی میکنیم،که چی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح تو برای تعالی و رسیدن به اصل وجودش یعنی خدا نیاز داره یکسری مراحل رو بگذرونه و چالش‌هایی رو پشت سر بزاره. ما در این دنیا زندگی میکنیم تا این چالش‌ها رو پشت سر بزاریم و روح درسهایی که لازمه پاس کنه.

همینه میگن دنیا پوچه و ارزش نداره ولی هرکدوم رسالت خودمونو داریم حتی اگر وظیفمون تو این دنیا ۱ کار خوب کوچولو باشه ،ولی بیشتر از ایناست ،تاثیراتی که تو زندگی بقیه میذاریم و سختیاییکه میبینیم و رشدمون میدن خیلی مهم هستن ،برو راجع بهش بخون ببین چه خبره تو دنیا ،دنیا پر از اسرار و مفاهیمیه که ما خبر نداریم ازش ،اینجوری دیدت به دنیا و زندگی عوض میشه و ناراحتت نمیکنه 

اصلا خوب نیست حال بد آدما رو به تمسخر بگیریم  نه عزیز افسردگی شدید دارم با وسواس فکری

من مسخره نکردم ،میخواستم بگم اگر پریودی هورمونات ریخته بهم منم اینجوری میشم ،مگه پریود بودن مسخرست که فکر کردی مسخرت کردم

اصلا خوب نیست حال بد آدما رو به تمسخر بگیریم  نه عزیز افسردگی شدید دارم با وسواس فکری

معلومه حالت بده که یه سوال منو اینجوری جواب دادی ،اگر اینم به مسخره نمیگیری ،برو دکتر ۳ ماه قرص بخوری بهتر میشی ،بهت برنخوره ها یهو،همه این کارو میکنن ،با حرفای ما تو سایت حالت خوب نمیشه 

ای کسانی که ایمان اورده اید از چیزاهایی نپرسید گه اگر برای شما اشکار شود نگرانتان میکند.مائده/۱۰۱ ا ...

دست خودم نیستت نمیدونم هر کاری خودمو به یه چیز مشغول میکنم باز برمیگردم به همین سوالا خدا خودش کمکم کنه😭