2777
2789
عنوان

کسی ۴۰۲ آزمون نهایی دینی داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست
سلام نسبت به نهایی های سالای قبلش که نگاه کردم خیلی سخت تر بود اصلا از یه بخش هایی سوال داده بودن که ...

وای خدایا دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
اره از خود کتاب میدن فقط یکم مفهومی بخون درک کن مفهوم آیات و اینارو ارتباطش با متن  مثلا آیه م ...

من تا حالا ۷ درس خوندم ۱۱ درسم مونده به نظرت تو ۴ روز میشه خواب بخونم همش استرس دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال دوازدهم تجربی بودم بنظر من دینی از همه نهایی های دیگه ۱۴۰۲ سخت تر بود البته چون اولی هم بود شوکه کننده بود چون اغلب فک نمیکردن سخت باشه

ببین سختیش به ریز بودنش هست. یعنی خیلی ریز طراحی شده بود مثلا یه کلمه ای رو جاخالی داده بودن که فکرشم نمیکردی یا یکی از ص غ هاش یذره دام داشت ممکن بود راحت بیفتی توش. یا مثلا یکی از تعریفی هایی ک داده بودن هیچ سالی نداده بودن. من خیلی از دوستام که پزشکی قبول شدن دینی ۱۴ ، ۱۵ شدن و پایین ترین نمرشون بود. البته ۱۹ اینا هم داشتیم ولی اونی که ۱۹ شد از اول سال جدی دینی رو خونده بود اما اغلب بچه هامون از اول جدی نمیخوندن عمومیارو با اینکه سمپاد بودیم و اکثرا قوی بودیم

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
من پارسال دوازدهم تجربی بودم بنظر من دینی از همه نهایی های دیگه ۱۴۰۲ سخت تر بود البته چون اولی هم بو ...

عزیزدلم فداتشم مرسی از توضیحت❤

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
نه بابا ناراحت نباش دهمو فکر نکنم زیاد سخت بدنا 

خداکنه😥😥

سلام عزیزم خوبی؟

من تاپیک تورو راجب سابلیمینال دیدم که اثرات منفی روت گذاشته بود 

من خودم بعد ۲سال گوش کردن به سابلیمینال دچار همین مشکلاتی که تو شدی شدم حتی بدتر نشخوار ذهنی گرفتم چیزای عجیب غریبی به ذهنم میاد و با کلی سرچ فهمیدم بیشتریا دچار این مشکل شدن

الان حالت بهتر شد؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
سلام عزیزم خوبی؟ من تاپیک تورو راجب سابلیمینال دیدم که اثرات منفی روت گذاشته بود  من خودم بعد ...

سلام عزیزم فداتشم

آره من کلا کنار گذاشتم الان دیگه خوبم

وای الهی بگردم نگران نباش چند وقت که ازش دور باشی اثراتش از بین میره

من پارسال دوازدهم تجربی بودم بنظر من دینی از همه نهایی های دیگه ۱۴۰۲ سخت تر بود البته چون اولی هم بو ...

سلام عزیزم خوبی خسته نباشی

میتونم بپرسم شما که پارسال نهایی داشتین نمرتون با نمره ای که خودتون حساب کرده بودین یکی شده بود؟

من الان طبق پاسخنامه ها حدود نمرمو میدونم ولی شنیدم مصححا سلیقه ای تصحیح میکنن خیلی نگران شدم🙁

سلام عزیزم خوبی خسته نباشیمیتونم بپرسم شما که پارسال نهایی داشتین نمرتون با نمره ای که خودتون حساب ک ...

سلام. من بعضی از نمره هام رو چون غلطام چیزای تستی یا مثلا جاخالی و ص غ اینا بود و درواقع بارمش مشخص بود ، یه عدد مشخص دراوردم و دقیقا همون شد. بعضی هارو چون مشکلم تو سوالای تشریحی بلند پاسخ بود و به نظر مصحح بستگی داشت یه بازه بدست اوردم که نمرم هم تو همون بازه شد. فقط یدونه امتحانم کمتر از چیزی که حساب کردم شد که اونم ۲۵ صدم فرقش بود

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
سلام. من بعضی از نمره هام رو چون غلطام چیزای تستی یا مثلا جاخالی و ص غ اینا بود و درواقع بارمش مشخص ...

ممنونم عزیزم❤