2777
2789
عنوان

متاهلا ،نصیحت کنید مجردا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 34 پست
حتما حتما حداقل ۶ ماه معاشرت کنید سعی کنید احساساتتون بر عقل چیره نشه و نوع رفتار پدرش با مادرش رو ...

۶ ماه خیلیِ ،معمولا به ۶ ماه نمی‌کشه و زودتر جمع ش میکنن اگه نظرا مساعد باشه ،یا تو اون موقعیت دیگه فک میکنی گاهی نیاز نیس و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ماه خیلیِ ،معمولا به ۶ ماه نمی‌کشه و زودتر جمع ش میکنن اگه نظرا مساعد باشه ،یا تو اون موقعیت دیگه ...

پس منتظر عواقبش هم باید باشیم

چون هر ادمی توانایی اینو داره که تو ۲ ۳ ماه فیلم بازی کنه و روی اصلیش رو بپوشونه

بدن 💁‍♀️

خب شما میدونید، معیار ها شخصیه،،، من فقط میتونم معیار های خودم رو بگم،،، و احتمالش خیلی زیاده که مال بقیه با من متفاوت باشه،،،،، الان خیلیا فقط میگن انسانیت و اخلاق،، البته درسته که مهمه،، ولی انسانیت و اخلاق واسه اون کسایی که اصلا دین ندارن و حتی کمونیست هستن هم مهمه و چیز جدیدی نیست..... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
پس منتظر عواقبش هم باید باشیم چون هر ادمی توانایی اینو داره که تو ۲ ۳ ماه فیلم بازی کنه و روی اصلیش ...

خدایی ازدواج سخته ،اول باید اون آدم مناسب پیدا شه و به دل بشینه بعد اگه تا حدودی اوکی بود اولیه ،شناخت و ... ،باز یِ چیزایی م زیر یِ سقف مشخص میشه و ... .توافقات دو طرف ،خانواده ها ،مراسم ،فامیل ،چالش ها و ..‌‌‌. ،خصوصا برا ماهایی که سن مون م یکم بالا رفته و نگرانی این مورد م هس ،سخت ترم میشه ،خدا خودش کمک همه کنه ...🥲

خانواده خیلی مهمه مخصوصا مادرشوهر فقط ب اینکه دوسش دارید باید بهش برسید فکر نکنید همچیو در نظر بگیر ...

مثلا اگه خواهر شوهر مجرد سن بالا بود ،از ترس و نگرانی اون ،منطقیِ ،اینم تاثیر بدیم؟

بعد اگه طرف آدم خوبی بود در کل ،اما برا ما دلنشین نبود ،انتخاب ش درسته؟

مثلا اگه خواهر شوهر مجرد سن بالا بود ،از ترس و نگرانی اون ،منطقیِ ،اینم تاثیر بدیم؟ بعد اگه طرف آدم ...

اگه ب دلت ننشینه نه دیگه 

چون اگه ازدواجم بکنید بازم ب دلت نمیشینه آخرش ختم ب جداییه

بازم قطعی نیست 

خیلیا برا شرایط خوب طرف قبول کردن و خیلیم راضین از انتخابشون

البته اینم بگم شانسم خیلی تاثیر داره🫠

خواهر شوهر و نمی‌دونم 

ولی مادرشوهر خیلیی مهمه

مال من ک خیلی بدجنسه اذیتم می‌کنه

اگه قبلش میدونستم چجور ادمیه واقعا باهاشون وصلت نمیکردم

کی گفته ؟ خیلیا بعد ۵ یا ۶ سال زندگی  زیر یه سقف همو میشناسن . با معاشرت اصلا نمیشه شناخت .&nbs ...

من نگفتم شناخت 100 درصد گفتم شناخت نسبی مناسب برای ازدواج

پس اگ اینجوریه تحقیق و انتخاب درست و عاقلانه و مشاور و معاشرت کشکه شانسم ک دست خداست پس خدا ی سری رو بدبخت افریده اصن انسان اختیار زندگیشو نداره ک

من نگفتم شناخت 100 درصد گفتم شناخت نسبی مناسب برای ازدواج پس اگ اینجوریه تحقیق و ...

دقیقا در ازدواج همینه 

مثالی بزنم بدونی .‌

یکی از دوستانم  یه خواستگار اومد براش

‌پسره  رو همه تایید کردن . حتی ادمهایی با اصل و نصب بودن که قسم خوردن اگه برای دختر خودشون میومد سریعا دختر میدادن . پسره پاک و نجیب آقا .‌خانوادش عالی .

پسره هم طرز حرف زدنش طوری بود که به خانم و زن خیلی ارزش قایل بود . خیلی عجیب .‌

اینا عقد کردن . دختر رو سرتا پا طلا کرد همه حسرت میکشیدن به دختره در دوران عقد تو نگفت . خیلی احترام و ارزش قایل شد .  اما چند ماه بعد عروسی خیانت کرد پسره زن دوم صیغه کرد 😑  

و ...

نمیخوام بقیه رو بگم . یکی بود فامیل بودن  

پسر عمو و دختر عمو . همیشه خونه همدیگه بودن سالهای سال .  خانواده ها عاشق هم و همدیگررو کامل میشناختن و....  . بعد ازدواج  طلاق گرفتن  .  الان فامیل به دو قسمت تقسیم شده.‌

زیاده بگم .

فقط شانسه شانس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بله پس کلا زندگی کشکه من موندم پس جهنم و بهشت چرا هست همه چیو ک شانس ...

نمیدونم واقعا .

شاید برات پیش نیونده ببینی . 

حتی من آدمهایی میشناسم هیچ تلاشی برای به دست آوردن شغل انجام ندادن .‌میدیدم درس هم نمیخوندن به زور دیپلم گرفتن اونم با کمک  معلما و....اما صاحب شغل مناسب و خوب شدن . همه هم هنگ کرده بودن . 

به هر حال زیاده .‌نه تنها در ازدواج بلکه در هر چیزی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .