2777
2789
عنوان

خیانته یانه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
برو بهش گیر بده.  بگو باید این ابهام رو رفع کنی تا خیال من راحت شه.  نمیشه با شک زندگی کرد

اره بهش گفتم اومده میگ بابا چیزی نبوده چرااینجوری میکنی بیااصلا جلوچشات مسدودش میکنم ک اگ مزاحم هم هس دیگ زنگ نزنه میگ اگ میگی خیانته بهم ثابت کن وقتی من گوشیو دادم خودت زنگ بزنی اصلا خودت برو ب شماره زنگ بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ ترین اشتباه زندگیتو کردی. مردی رو که به قول خودت اصن گوشیش رو قایم نمیکنه بهش شک کردی. شک بی مورد مرد رو اتیش میزنه. این زندگیی که اینقدر بهم اطمینان ندارید و اینقدر راحت به همسرت شک میکنی رو باید تجدید نطر جدی بکنی.  تا دلیل قطعی بر خیانت نداشته باشی زندگیتو خراب میکنی. میدونی الان چقدر همسرت ازت دور شد؟ کلی باید زحمت بکشی تا صمیمیت قبل برگرده. اونو با شک الکی علاقشو کم میکنی بعد اونچیزی که میترسی سرت میاد. نکن دختر خوب نکن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
بزرگ ترین اشتباه زندگیتو کردی. مردی رو که به قول خودت اصن گوشیش رو قایم نمیکنه بهش شک کردی. شک بی مو ...

همیشه دلش میخاد من خیلی بهش اعتماد داشته باشم اما خیلی میترسم

کم تجربم واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط

یاد بگیر اگه هم بهش شک کردی هرگز به روی خودت نیاری تا مدرکی ندیدی چون یکی دوبار دیگه اینجوری بپیچی به دست و بالش و ضعف نشون بدی این روشش میشه برای اذیت کردنت تو روزایی که باهم مشکلدار میشین 

همیشه دلش میخاد من خیلی بهش اعتماد داشته باشم اما خیلی میترسم

از چی میترسی. تو یه کاری کن عاشقت باشه و بگو با تمام عشقم بفهمم خیانت کردی میرم. همین کافیه که به خاطر از دست ندادن تو هیچ وقت خیانت نکنه. بعد اگر هم خیانت دیدی سیاست داشته باش. اخه اینم شد کار که شماره ناشناس یارو رو حفظ کنی چک کنی. شاید واقعا اشتباه زنگ زده ولی تو رابطه رو چه کار کردی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
از چی میترسی. تو یه کاری کن عاشقت باشه و بگو با تمام عشقم بفهمم خیانت کردی میرم. همین کافیه که به خا ...

بهش گفتم اینارو ....چون ی بار ضربه خوردم ازش میترسم

بهش گفتم اینارو ....چون ی بار ضربه خوردم ازش میترسم

باید مدیریت کنی نه مچ گیری. اگر خیانت کرد نمیتونی ازش جدا بشی پس باید اصلا جستجو نکنی هر چیم دیدی شتر دیدی ندیدی. اما اگه شرایط جدا شدن داری مدیر باش با سیاست جلو برو مدرک جمع کن به درد دادگاه هم بخوره بعد رو کن