2777
2789
عنوان

یه سوال

60 بازدید | 9 پست

آخرم دقیقه ۹۰ شدم دینی رو من تا درس 6 خوندم ولی امروز واسه مرور برگشتم درس 1 حالا کاری ندارم، میگم خیلی میترسم شاید وقت نکنم سوال حل کنم بنظرتون چیکار کنم؟ کتابو بخونم بعد بیام سوال حل کنم یا بعد هر درس که تموم کردم نمونه سوال کار کنم ای کاش زودتر شروع کرده بودم پوفففف😭💔 ولی بخونم از پسشون‌ برمیام

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی باعث شدی بازم خداروشکر کنم ک محصل نیسم😑

🫤🫤🫤 آهان باش

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

من تو یه روز کله دینیو تموم کردم فقط آیه هاش موند 

مبتونم بپرسم چند شدی تو امتحان بابا میگم نگران اینم زیاد نتونم سوال حل کنم فکر کنم

15شدم میخوام ترمیم بزنمش

خب الان از قبل داری میخونی دیگه من همین چند روز شروع کردم اصنم میخوام کوتاه بیام، فقط دارم میخونم 

خب الان از قبل داری میخونی دیگه من همین چند روز شروع کردم اصنم میخوام کوتاه بیام، فقط دارم میخونم&nb ...

آفرین بخون من یه بار تاریخ رو از اول سال نخونده بودم ، دوران انتخاب رشته بود ، توی یک روز کتاب دویست صفحرو جمع کردم تنها نمره بیسته کلاس شدم پس توعم میتونی اما اینبار مفهومی تر بخون 

آفرین بخون من یه بار تاریخ رو از اول سال نخونده بودم ، دوران انتخاب رشته بود ، توی یک روز کتاب دویست ...

دقیقا اصلا ناامید نیستم مرسیییییی💗