2777
2789
عنوان

ناشکر نیستم ولی باید سقطش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست

میخوای یه نسل رو نابود کنی؟نسلی که شاید قراره آدم های مهمی توش باشه؟میخوای قاتل بشی؟بخاطر حرف مادرشوهر نادونت؟تو یه مادری الان و اون هیچکسو جز تو نداره

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو توبه کنه از خدا طلب بخشش کنه واقعا میخ ای سقط،کنی ناشکری نکن خداروشکر کن که خدا بچه رو ...

من شکر میکنم نمیدونی چ ذوقی داشتم وقتی باردار شدم

ولی نمیدونم این چرا اینطوره

میترسم از غضب خدا

حالا از کجا معلوم اینو سقط کنی بعدی پسر بشه؟؟؟

شاید ژن شوهرت دختر غالبه

کارخونه هاشون بدون وارث میمونه؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

طفلک بچه ب دنیا بیارش بدید به یه خانواده ک میخانش از سقط بهتره حداقل خودت گناه نمیکنی با سقط 

بعدش برو تعیین جنسیت ک پسر شه

سقط خیلی گناه دارع حق زندگی ازش میگیری قتله 

حالا از کجا معلوم اینو سقط کنی بعدی پسر بشه؟؟؟ شاید ژن شوهرت دختر غالبه کارخونه هاشون بدون وارث ...

مطمعن باش هیچی هم نداره

فقط بلدن دل زنشون رو‌خون کنن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

میخوای یه نسل رو نابود کنی؟نسلی که شاید قراره آدم های مهمی توش باشه؟میخوای قاتل بشی؟بخاطر حرف مادرشو ...

نمیدونی چی کشیدوم سر حرفاش از عصری تا الان😭😭😭

طفلک بچه ب دنیا بیارش بدید به یه خانواده ک میخانش از سقط بهتره حداقل خودت گناه نمیکنی با سقط  ...

من میمیرم براش😭

نمیدونم خدا داره تاوان کدوم گناهمو ازم میگیره با این مرد😭😭😭

نمیدونی چی کشیدوم سر حرفاش از عصری تا الان😭😭😭

بگو تعیین جنسیت با خودته شاسکول آقا... که لیاقت دختر نداری لیاقت رحمت خدا رو نداری لیاقت میخواد دختر داشتن!

به حق فاطمه معصومه ان شالله سرش به سنگ بخوره مغز نداشته اش اینور اونور بشه بفهمه چه زری بلغور میکنه

بیشعور 😑

دلتنگ خودمم