2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزم دعاگوی دختر گلت هستم .من تو تاپیکی یه نفری ک راحب تنگی حالب پرسیده بود شمارو پیدا کردم.دختر من هم تنگی حالب کلیه راست با عدد ۸ مثانه خالی

و عدد ۱۰ مثانه پر داره

میشه بپرسم ورم کلیه دخترتون چنده و چه کارهایی براش انجام دادید ممنون میشم

سلام عزیزم دعاگوی دختر گلت هستم .من تو تاپیکی یه نفری ک راحب تنگی حالب پرسیده بود شمارو پیدا کردم.دخ ...

سلام گلم ممنونم

دخترم کامل خوب شده بدون نیاز به جراحی

سالی یه بار سونو دادیم و چکاپ کردیم که هرسال بهتر از سال قبل بود

از بدو تولد همه اسکن ها و کارهایی که دکتر گفت انجام دادیم عدد کلیه دخترم ۱۳ بود که الان طبیعی شده

هیدرونفروز خفیف داره البته ولی اولش زیاد بود در حد متوسط فقط کلیه راستش بود

الهی که بچه شما هم خوب بشه البته فکر کنم شرایطش خوبه و خفیفه  درسته؟

سلام گلم ممنونمدخترم کامل خوب شده بدون نیاز به جراحیسالی یه بار سونو دادیم و چکاپ کردیم که هرسال بهت ...

چقدر خوشحال شدم گل دخترت خوب شده میشه بگید چند سالگی رفع شد؟؟ دختر من هم تو سونوی آنومالی بهم گفتن وقتی بدنیا اومد پیگیری کردم و کلیه راست ۸ هست و کلیه چپ مشکلی نداره . جز دسته خفیف حساب میشه  تو سونو هم میزنن هیدرونفروز گذرای جنینی .من سه ماه یکبار سونو میگیرم و هرماه ازمایش ادرار اونم بخاطر وسواس خودم وگرنه اینقدی هم لازم نیست

التماس دعا دارم عزیزم

چقدر خوشحال شدم گل دخترت خوب شده میشه بگید چند سالگی رفع شد؟؟ دختر من هم تو سونوی آنومالی بهم گفتن و ...

ممنونم ازمحبتت

دخترم الان ده سالشه به ما هم توی جنینی گفته بودن دیگه توی ۵سالگیش خوب شده بود

دخترت خفیفه لازم نیست زیاد سونو کنی

همون سالی یه بار کافیه

البته بگم اینا تا آخر عمرشون یه مختصر تنگی حالب و هیدرونفروز دارند و نمیشه ماریش کرد ولی مشکلی ایجاد نمیکنه

ما اول رفتیم دکتر اتوکش که معروفه و نامرد زود کفت باید عمل کنی من گوش ندادم ورفتم پیش دکتر محبوبی که گفت نیاز به عمل نیست

خدا خیرش بده همیشه دعاش میکنم

ممنونم ازمحبتتدخترم الان ده سالشه به ما هم توی جنینی گفته بودن دیگه توی ۵سالگیش خوب شده بوددخترت خفی ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه.. اره منم خیلی پرس و جو کردم از دکترای تفاوت معمولا خفیف و متوسط رو اجازه میدن بچه قد بکشه و خودش  کم کم رو ب بهبودی بره ....

خداروشکر ک اون روزا رو گذروندین و تموم شده 

از خدا سلامتیشو میخام ایشالله باعث سربلندی و شادیتون بشه

ممنون ک جواب دادید