2821
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825231 بازدید | 90821 پست
دوستان یه سوالی دارم من چند وقته انقباض رحمی دارم منظم نیست و درد هم ندارم ولی وقتی احساس انقباض م ...

عزیزم به اینا میگن انقباض براکستون هیکز

همه تجربش نمیکنن

معمولا الگوی منظمی نداره ، زیاد طول نمیکشه و با تغییر موقعیت بهتر میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم روده نیست. مگه بارداری قبلی انقباض نداشتی؟ همه خانوما دارن که! شایدم من اشتباه میکنم   ...

من اصلا نداشتم این انقباضات رو  حتی ماه درد هم تو ماه های آخر نداشتم، شنیده بودم خیلی خوبه، از درد زایمان کم میکنه! 

سلام دوستای گلم ...میخواستم خیلی زودتر بیام و از خودم خبری بدم ولی اصلا حالم روبه راه نبود ...من الا ...

عزیزدلم چشمت به دیدن نی نی جونی روشن

خدا قوت مامان

ان شاء الله زود زود خوب خوب بشی

متاسفانه من متخصص در قزوین پیدا نکردم که موافق زایمان طبیعی باشه ..دکترم بهم وقت نداد که طبیعی دنیا ...

من کفری نشم کم کم خیلیه.

تف توی سیستم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام دوستای گلم ...میخواستم خیلی زودتر بیام و از خودم خبری بدم ولی اصلا حالم روبه راه نبود ...من الا ...

عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک باشه

مهم تلاش که انجام دادی

به امید روزی که کل ایران ویبک رو انجام بدن

واقعا  پس امیدوار شدم با این انقباض ها کنار میام😊

البته شنیدم ها دوستم، از صحت و سقم ماجرا چندان آگاه نیستم. ولی هر چی باشه طبیعیه و هیچ نگرانی نداره. حالا من اینقدر درد استخوان شرمگاهی دارم که فقط گشاد گشاد راه رفتن تسکینش میده و مثل باردارای پا به ماه راه میرم، اون روز مامانم میگه وروجک با 200 گرم وزنش چقدر رو راه رفتنت تاثیر گذاشته

متاسفانه من متخصص در قزوین پیدا نکردم که موافق زایمان طبیعی باشه ..دکترم بهم وقت نداد که طبیعی دنیا ...

سلام عزیزدلم.‌قدم نورسیده مبارک باشه. خوش پاقدم و باخیرو برکت باشه براتون. کاچی خیلی خوبه با روغن زرد گاوی.. من دمنوشم میخوردم.. میوه های راه اندازم همینطور.. دفعت ک بیشتر بشه بادا هم تموم‌میشن ان شاالله .. از توالت فرنگی هم استفاده کنی.. خداروشکر ک بسلامتی بار شیشه ات رو زمین گذاشتی.. خیلی خوشحال شدم

😘😘😘😘😘

❤💜❤💜❤💜❤ 

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من  با ۷ تا از بهترین متخصص های اینجا حرف زدم. البته مطب زنگ زدم، اول به منشی توضیح دادم، بعد تضمین گرفتم با متخصص حرف بزنن و دقیقا شرایطمو براش بازگو کنن.

خب همه پزشکان رد کردن درخواستمو.

خیلی اذیت شدم

خصوصا امروز خیلی خورد تو پرم. یکیشون که خیلی ازش تعریف میکردن و از اخلاق و تشخیص خوبش میگفتن، بعد از اینکه منشی ازش پرسید خودم شنیدم با چه صراحتی گفت نه

منشی بیچاره دوباره تاکید کرد اخه یه بار موفق شده

دکتره با یه لحن بدی گفت من انجام نمیدم.

بازم دم منشی خیلی با دلسوزی رفتار کرد.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
البته شنیدم ها دوستم، از صحت و سقم ماجرا چندان آگاه نیستم. ولی هر چی باشه طبیعیه و هیچ نگرانی نداره. ...

من نمیدونم چی شد درد عانه خوب شد

کاش میدونستم و بهت میکفتم

باز خدا خیر کثیر بده به @mpari86 درد پام کامل خوب شده

دوستان کمک کنید… من چند تا کلیپ ورزش بارداری دیدم، حالم یجوری شد! من اصلا اینارو تا حالا انجام ندادم، اینهمه کار باید کنیم برای زایمان خوب؟؟!!   من خیلی سخته برام…

از طرفی میترسم از زایمان زودرس… دخترم 37هفته دنیا اومد خیلی سختی کشیدم.. نمیخوام اون روزای سخت تکرار بشه.. دکترم هم خیلی موافق ورزش توی این سن بارداری نبود و گفت فعلا فقط پیاده روی و کارای خونه… درحالیکه بعضیها خیلی زودتر شروع میکنن مثلا از هفته 12!!

امشب حرکتی که متین جان گفتن، حالت کوه یا 8فارسی رو اومدم انجام بدم، اصلا نتونستم برم، سریع زیر شکمم درد گرفت و ترسیدم و نشستم سر جام   

چرا من اینطوری داغونم؟!

عزیزم سلام خوش اومدی. منم‌مشهدم. تاریخ پریودیتونو میشه بگید.. دکترخوبی دارید. حتما موافقت میکنه اگر ...

اخرین بار پنج دی ماه بود

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن.