2777
2789
عنوان

باید تاپیکم خاله زنکی و خیالی باشه تا بازدید بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 28 پست
اطلاعاتی نداریم چی بگیم بعضیا کم مونده اسلحه بگیرن سرمون بگن بیایید تاپیکمون

😅 منظورم اونایی بود که میدونن

دلم پره از این وامهای مسخره. یه عمره دارم میدوم ولی تو زندگی به هیچی نرسیدم. دنبال وام بودم شاید کمی اوضاع بهتر شد که اینم فایده نداره ظاهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅 منظورم اونایی بود که میدونن دلم پره از این وامهای مسخره. یه عمره دارم میدوم ولی تو زندگی به هیچی ...

اینقدر درصد سود بالایی داره وام ها که دیگه نمی صرفه

ما یک وام گرفتیم ، اینقدر سودش بالا هست که فقط به همسرم خواهش میکنم که هر جوری شده پول جور کنه و بره تصفیه کنه، حتی حاضرم طلا هم بفروشم.

مبلغ چقد باید داشته باشی تا وام بدن؟ منم دنبال وامم  بانک نهر معدل حسابم ۵ ۶ ماهه اصلا تغییر ن ...

اگه حاضری سود 23 درصد بدی میتونی پولتو بزاری توی ویپاد. دست هم بهش نزنی بعد یه مدت امتیازت بالا میره و فک کنم براساس امتیاز تا شصت میلیونم میتونی وام بگیری

اینقدر درصد سود بالایی داره وام ها که دیگه نمی صرفه ما یک وام گرفتیم ، اینقدر سودش بالا هست که فقط ...

آره درصداشون خیلی بالاست

اوناییم که کمه، گرفتنشون خیلی خیلی سخته

آره درصداشون خیلی بالاست اوناییم که کمه، گرفتنشون خیلی خیلی سخته

هر شب با استرس پرداخت وام میخوابم

هر چی به شوهرم میگم برو تصفیه کن میگه نمیتوانم(برای تصفیه مجبوریم ماشین بفروشیم یا کل طلاهام اما باز هم من راضی هستم)

خدا ازشون نگذره که اینقدر سود میگیرن

ماهی ۱۵ میلیون فقط برای همین وام بقیه ی وام که .....

یا خود خدا

حق داری استرس داشته باشی ولی خدا بزرگه

امروز یه خانومی بهم گفت هروقت میری داخل خونه سوره حمد رو بخون، بدهیت پرداخت میشه، و اگه مثلا خونه نداری خونه دار میشی. منم میخوام امتحان کنم

سوال دیگه البته یه درباره وام نیست... اینکه الان بانکی هست سود بده رو سپرده کوتاه مدت یا جمع شده کلا ...

والا از این خبر ندارم. ولی اینطور که معلومه همه بانکها دارن این ترفندو بکار میبرن که شما مدت زیادی پولتو تو حساب بخوابونی و اونا به جای سود، امتیاز وام بهت بدن. درحقیقت اگه درست حساب کنی تازه دارن بابتش ازت سود هم میگیرن. فک کن پونصد تومن میخوابونی با ضامن و کارمزد و‌سود وام و هزار دنگ و فنگ دیگه سیصد تومن از پول خودتو بهت میدن تحت عنوان وام!؟ 👀

والا از این خبر ندارم. ولی اینطور که معلومه همه بانکها دارن این ترفندو بکار میبرن که شما مدت زیادی پ ...

دقیقا شرایط ناجوریه همه‌ش انگار به نفع بانکه تا مشتری میگم که اصلانم امتیازت بالا نمیره بعد چند ماه برا من که اینطور بوده

خدایا شکرت🩷
دقیقا شرایط ناجوریه همه‌ش انگار به نفع بانکه تا مشتری میگم که اصلانم امتیازت بالا نمیره بعد چند ماه ...

احتمالا باید بری بانک و پیگیر بشی که چرا اینطوریه. شاید ایرادی باشه و بتونی حلش کنی یا یه راهنمایی که شرایطو عوض کنی

کاش میشد راه حلی بجز وام پیدا کرد برا بدست آوردن پول زیاد. منظورم راه حلال و درسته ها