2777
2789
عنوان

گیر کردن پنبه گوش پاکن داخل گوش😭

163 بازدید | 17 پست

دوستان 

پنبه گوش پاک کن توی گوش سمت راستم گیر کرده جوریکه هرچی داداشم نگاه میکنه این جلوها نمیبینه این لامصب رو حالت تهو بهم دست داده

بیمارستان برم کدوم بخش و پیش کدوم دکتر باید برم صبح ها هم هستن یانه  ؟!

عزیزم منم یه بار اونجوری شده بودم . موچین رو ببند ببر تو گوشت و اونجا باز کن برش دار بیا عقب

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یبار اینجوری شدم برو گوشتو شستشو بده در میاد باید بری درمانگاه شبانه روز

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  

خودت نکن گوشت اسیب نبینه برو دکتر عمومی دیگم گوش پاک کن نکن اگ خواستی جرما بیاد بیرون درخواست بده ی راه بهت بگم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

داداشم با موچین نمیتونه دربیاره برعکس میزنه همون پرده گوشمم پاره میکنه بچه ست اخه🤦‍♀️

خودت انجام بدی بهتره . اگه نمی تونی برو بیمارستان پرستار هم انجام مید

یه دختر دارم تا نداره