2777
2789

سلام دوستان میخوام پسرم رو پیش ۱ ثبت نام کنم تا هم از تنهایی دربیاد هم وابستگیش به من کم بشه و...حالا نمی‌دونم تو انتخاب پیش دبستانی باید به چه نکاتی توجه کنم.چند تا پیش رفتم همشون تقریبا مثل همن.اتاق بازی و اتاق درس و چندتا وسیله تو حیاط و همه هم مربی ها مدرک لیسانس روانشناسی دارن و اینم بگم که پیش دایی رفتم که تو محیط مهد باشه نه مدرسه

ببخشید طولانی شد حال یه مادر نگران و وابسته رو درک کنید

راستی اینم بگم ما تو محل متوسط شهر میشینیم دقیقا نزدیک خونه پیش هست که ۱۹ سال سابقه داره اما نمی‌دونم تو همین محل بزارم یا ببرم بالا شهر..یعنی فکر میکنید مربی های  اونجا بهترن؟از نظر امکانات مشابه هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم
به یکی دیگر از عزیزان گفتم همین موضوع رو ، که دختر خواهر من یه مدت می رفت بخاطر بی توجهی و عدم صداقت مدیران و مسئولین پیش دبستانی ، از پیش خارجش کرد، اینا هم بالاشهر بودند هم مهد غیرانتفاعی بود ، بعد خواهرم یه دوستی داره که کار آموزشی می کنه برای یه مجموعه کتاب گرفت خودش توی خونه کار کرد. کلاس های متفرقه ی دیگه مثل نقاشی و زبان هم ثبت نام کرد که بره به قول شما زیاد وابسته نشه .

پارسال مهر رفت مدرسه خیلی جلوتر از بچه های دیگه بود ، معلمش خیلی راضی بود و می گفت بخاطر اینکه باهاش به درستی کار شد.

این آدرس کانالشون هست

@ketabekoodak_com

و این هم سایتشون
www.ketabekoodak.ir

ممنونم به خاطر راهنمایی با ارزشتون

خواهش می کنم ، لینکی رو که فرستادم ادرس یه سایت و کانالشونه ، خیلی خوبه واقعا باید هر مادری توی گوشیشون این ادرس رو داشته باشند. شما هم وارد بشید به کانالی که گفتم با من هم نظر خواهید بود.
من یکی دوتا ازشون کتاب هم گرفتم واقعا راضی هستم.
@ketabekoodak_com