2777
2789

حالا همین نیم ساعت پیش میخواستم فیلم ترسناک ببینم😂🤦🏻‍♀️

تاپیک قبلی نه

قبلیش هم تعریف کردم نصف شب بود یه چیزی شکست تو آشپزخونه و....

الانم تنهام دوباره و کابینت با سرعت کوبیده شد بهم😐

و این بار چندمه اتفاقات مشکوک میوفته😂

اولاش هی شوخی و مسخره گرفتم ولی واقعا داره قضیه مشکوک میشه آخه فقطم این مسئله این چندتا مسئله ی عجیب تر هم اتفاق افتاده برام...

جدی جدی اومدن سراغم؟😂💔

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله ها دارن قلنج میشکنن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عزیزم جن داره خونتون ماهم کمد دیواریامون یکی درشو باز میکنه محکم میبنده چ میشه کردددد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نمیترسی؟

نه بابا فقط صداش ترسوندم

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع)