2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک 😭😭

156 بازدید | 18 پست

سلام وقت بخیر 

دوستان من یه مشکل خیلی خیلی مهم دارم 

همسر من فکر میکنم زگیل تناسلی داره 

من چون بعد از ازدواج متوجه نبودم و تنها مردی که باهاش بودم ایشون بود متوجه نمی‌شدم اینا زگیل هستن و فکر میکردم فقط خال گوشتی هست 

از  طرفی همسرم میدونم قبل از من با کسی نبوده شاید به خاطر اینکه با لباسای باباش قاطی بوده از اون گرفته یا چی ...

ولی تازگیا متوجه یه زائده کوچیک توی خودم شدم ... 

لطفا راهنمایی کنین من چیکار کنم 

کجا برم 

به دکتر چی برم

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لباس نمیشه انتقال پیدا کنه، ندونسته به کسی توهین نکن. مگه مادرشوهر و پدر شوهرت بیمارن؟ زگیل فقط و فقط از رابطه منتقل میشه، از استخر و لباس و تیغه و... کلا دروغه قابل انتقال نیست

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
از لباس نمیشه انتقال پیدا کنه، ندونسته به کسی توهین نکن. مگه مادرشوهر و پدر شوهرت بیمارن؟ زگیل فقط و ...

واقعااا؟؟؟

وای واییییییییییی 😭😭😭😭

واقعااا؟؟؟ وای واییییییییییی 😭😭😭😭

اره خودم تو اینستا یه پیجی هست در مورد ایدز و زگیل و... اونجا دیگه مطمئن شدم دکتر گفت فقط و فقط رابطه، استخر و اینا اصلا قابل انتقال نیست

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
اره خودم تو اینستا یه پیجی هست در مورد ایدز و زگیل و... اونجا دیگه مطمئن شدم دکتر گفت فقط و فقط رابط ...

شوهرم تازگیا عمل واریکوسل انجام داده و کلی دکتر رفته برای معاینه و ... پس اون دکترا چرا اشاره نکردن به زگیلش؟؟