2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاااااااا ابددددددددد قرمه سبزیییییییییییییییییییییییی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بستگی داره کی بپزه  اگر مادرشوهرم  بپزه  هیچ کدوم   خیلی بد درست میکنه  قرمه سبزیش بو میده    قیمه اش هم اب لپه جدا ست    اگر مامان خودم بپزه  قرمه 

اگر مادربزرگم بپزه  قیمه   کلا هر کسی یه چی خوب میپزه 

دتور پختت میدی قیمه؟

لپه رو جدا با یکم نمک میپزم. (لپه از بازار نمیخرم چون با خوردن اونا سردرد میشم. مادرم با نخودسیاه درست میکنه)

پیاز زیاد نگینی میکنم و در حدی تفت میدم که مرحله ی شیرین شدن نرسه. گوشتمو اگه از فریزر دربیارم حتما میندازم تو آب و میچلونم بعد میندازم تو پیاز و تفت میدم.

نمک، زردچوبه و رب میریزم. یه دونه چوب دارچین واسه خوشطعم شدنش میندازم و آب جوش میریزم و حتما لیمو عمانی میندازم. که نصف عطر قیمه و قورمه به همون لیمو عمانیه و میزارم ۳ تا ۴ ساعت بجوشه.

سیب زمینی هم که همه یه جور سرخ میکنن و موقع سرو تو خورشت خوری میریزم رو خورشت

واسه تلخی لیمو هم من چون حساسم همیشه لیمو خوب میخرم ولی باز موقع استفاده به اندازه یه عدس از پوستشو میخورم که مبادا تلخ باشه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
لپه آخر میریزی؟

آره دیگه. وقتی پخت یه نیم ساعت با خورش بجوشه که هم مزه بشن کافیه

قبلا آخر دارچین ساییده میریختم ولی دیدم خورشتو کدر میکنه. الان چوب میندازم خیلی خوشطعمتر هم هست

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋