2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه که به پلیس ختم شد

288 بازدید | 11 پست

دیروز دعوامون شد با همسایمون به خاطر سر و صدایی که میدن و صدای بلندی که دارن خیلی سر و صدا دارن جوری که خونمون میلرزه چند بار بهشون تذکر دادم ولی گوش نمیدن، دیروز شوهرش اومده پدر منو کتک زده و فحش و ناسزا گفته، خودمون صاحب خونه هستیم اونا هم صاحب خونه هستن ولی ما نمیتونیم خونمونو بفروشیم چون کلی خرجش کردیم اونا هم خونشون شاید بفروشن شاید نه نمیدونم واقعا چیکار کنم، به پلیس هم شکایت کردیم و صورت جلسه کرد، مرده تهدیدمون هم کرد از اینایی هست که لات هستن من نگرانم واقعا 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لاته نباید دهن به دهنش میذاشتید 

ما باهاشون درست حرف زدیم به ارومی ولی اونا پریدن به ما نمیدونستیم انقد وقیح باشن

ما هم سر همین قضیه با خونه پسرعموم دعوامون شد بابامو کتک زد تهدیدمون کرد و ما مجبور شدیم خونمون ول ک ...

مامان منم نفرینشون کرد واقعا خیلی بی شعوریه

ببین یه دوربین مدار بسته نصب کنید ت دعوا مدرک داشته باشید یا بترسه و دعوا راه نیفته

همه جا دوربین داره ساختمون به جز جلوی در واحد