2777
2789
عنوان

کرم پودر روزمره چی خوب و عالیه؟؟

94 بازدید | 12 پست

ی کرم پودر روز مره ک ب پوستم اسیب نزنه معرفی کنین؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن منم لایک کن بیام 

کسی نیومده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
کرم پودر ک اسیب میزنه اگه دائم باشه  دوست قشنگم  حسنک جان  گابرینی رو پیشنهاد میکنم ...

گابرینی خوبه واقعا؟؟اینروزا تبلیغاتشو زیاد میبینم

فقط ضد افتاب خوبه

کرم پودری باشه ک دورهمی مهمونی هم بشه استفاده کرد

کرم پودر ک اسیب میزنه اگه دائم باشه  دوست قشنگم  حسنک جان  گابرینی رو پیشنهاد میکنم ...

گابزینی چ شماره ای بهتره برای پوست گندمی رو ب سبزه

کرم پودری باشه ک دورهمی مهمونی هم بشه استفاده کرد

راستش چون استفاده نمى كنم خيلى تجربه ندارم 

ولى اسنس و خيلى تعريف شو شنيدم براى پوست چرب

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…