2777
2789
عنوان

چجوری بگم ازم دزدی کرده ؟

639 بازدید | 37 پست

سلام 👋🏻👋🏻 ایشالا که حالتون خوب باشه 😁

چون شاغلم یه خانومی هست که کمکم میکنه تو کارهای خونه مثل تمیز کاری و تهیه غذا و اینها .. 

تقریبا پنج  سال هست که برامون کار میکنه . یه بار دستبند و انگشترم رو روی کانتر گذاشته بودم که فرداش اومدم دیدم نیست  ولی چون مهمون اومده بود رفته بود  چیزی نگفتم ، چون نمیشد   تهمت بزنی و شاید هم بچه ها برداشته بودن بازی کنن و گم و گور شده باشه . یا مثلا ما یه کارتی دادیم دست این خانوم خرید کنه برای خونه یکباره میبینی مبلغی که کشیده با وسایلی که خریده بود نمیخوند که باز هم گفتیم شاید احتیاج داشته بنده خدا و خجالت کشیده بگه . 

حقوقش هم کم نمیدیم بهش حداقل ۲۰م میگیره  

حالا روز جمعه خواهرم یه بسته ارز به من داد گفت بذار تو سیفتی باکس من خواستم برم بیار فرودگاه برام  ، من اومدم خونه یه کاری پیش اومد این پولو گذاشتمش رو میز آرایش اتاقم یادم رفت بذارمش تو سیفتی باکس و از خونه رفتم بیرون . تا فردا ظهرش اومدم دیدم نیست 🫠  همسرم اون روز ها  خونه نبود و رفته  بود سفر . یعنی به جز من و این خانوم هیچکس خونه نیومده  . 

کل خونه رو زیر رو کردم نیست که نیست . 

حالا امروز این خانوم زنگ زده اره پسرم میخواد ماشین بخره به آقاتون میگی اگه آشنا داشت معرفی کنه !!! میگم حالا چی میخواد بخره پسرت ؟ میگه پارس یا شاهین ! 

در حالی که پسرش بیکاره تازه معتاد هم هست و پول نداره اصلا 

اینجا شک ام بیشتر شده یعنی ممکنه واقعا اون برداشته باشه پولارو ؟!

چی بهش بگم انقدر عصبانیم حد نداره ! 

خواهرمم میخواد هفته ی دیگه برگرده یعنی من الان باید برم همونقدر دلار بخرم بدم بهش🙂 

مخم نمیکشه ، چی بگم به خانومه ؟ که متوجه بشه من فهمیدم پولارو برداشته ؟! 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

زنگ‌بزن پلیس 

میبرن بازجویی اقرار میکنه و تمام 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
زنگ‌بزن پلیس  میبرن بازجویی اقرار میکنه و تمام

نمیگن این سه چهار روز چرا زنگ نزدین ؟

پیگیری نمیکنن که 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی راحت میتونی بهش بگی ک من پولامو گزاشتم اینجا تو ندیدی ؟ جابجا نکردی؟ از حالتاش میتونی بفهمی ورداشته یا نه .. ما هم ی خانومی هست میاد کارا رو میکنه اما داخل خونه نمیاد بیشتر حیاط و پارکینگ و اینجور چیزا .. اصن پاشو نمیزاره خونه .. نمیشه اعتماد کرد ک این دوره

هیچ چیز دائمی نیست

بهش بگو چند وقتیه دوربین گذاتم و یه مقداری برا امتحان گذاشتم خونه تا فردا برنگردونی فیلم رو میبرم شکایتت میکنم این خوب کاملا معموله کار اونه اگر نیست بجز اون کی برده مول که پا نداره 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

اشتباه کردی که وقتی قبلا دیدی یکارایی میکنه بازم حواستون جمع نکردی و مراقب سرمایت نبودی بنظرم بهش بگی هم فایده نداره میزنه زیرش هیچوقت نمیاد بگه آره من برداشتم ..از این ببعد راهش نده تو خونت 

بگو یه دسته پول بوده تو یه وقت نزاشتی تو کشویی جایی ؟ گم کردم می‌خوام زنگ بزنم پلیس بیاد احتمالا جا ...

گفتم به روی خودش نیاورد گفت نمیدونم خانوم من دست نزدم 

نمیگن این سه چهار روز چرا زنگ نزدین ؟ پیگیری نمیکنن که 

نه کار ندارن 

بگو میگشتم خونه رو زیر و رو کردم دنبالش بعد زنگ زدم بهتون 

حتما زنگ بزن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چراخونت دوربین نداره؟؟؟ مقداراون دلاراچه قدری بودمگه؟؟؟ 

خود سیفتی باکس دور بین داره ولی خونه نه .

یه بسته صد تایی ،صد دلاری 

دلار چنده امروز خودت حساب کن 

خب خیلی راحت میتونی بهش بگی ک من پولامو گزاشتم اینجا تو ندیدی ؟ جابجا نکردی؟ از حالتاش میتونی بفهمی ...

گفتم اصلا به روی خودش نیاورد فقط بیرونش کردم همه چیز رو ریختم وسط دارم میگردم خونه رو بلکه جایی افتاده باشه .

این مثلا معرف داشت ! بعد گفتیم دستش تنگه ماهم که احتیاج داریم یکی کمکمون کنه گفتیم بیاد 

نمیدونستم اینجوری میشه 

بهش بگو چند وقتیه دوربین گذاتم و یه مقداری برا امتحان گذاشتم خونه تا فردا برنگردونی فیلم رو میبرم شک ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️هوفففف دیوانه شدم این چند روز 

اره شاید اینجوری بگم شاید آورد پولارو