سلام 👋🏻👋🏻 ایشالا که حالتون خوب باشه 😁
چون شاغلم یه خانومی هست که کمکم میکنه تو کارهای خونه مثل تمیز کاری و تهیه غذا و اینها ..
تقریبا پنج سال هست که برامون کار میکنه . یه بار دستبند و انگشترم رو روی کانتر گذاشته بودم که فرداش اومدم دیدم نیست ولی چون مهمون اومده بود رفته بود چیزی نگفتم ، چون نمیشد تهمت بزنی و شاید هم بچه ها برداشته بودن بازی کنن و گم و گور شده باشه . یا مثلا ما یه کارتی دادیم دست این خانوم خرید کنه برای خونه یکباره میبینی مبلغی که کشیده با وسایلی که خریده بود نمیخوند که باز هم گفتیم شاید احتیاج داشته بنده خدا و خجالت کشیده بگه .
حقوقش هم کم نمیدیم بهش حداقل ۲۰م میگیره
حالا روز جمعه خواهرم یه بسته ارز به من داد گفت بذار تو سیفتی باکس من خواستم برم بیار فرودگاه برام ، من اومدم خونه یه کاری پیش اومد این پولو گذاشتمش رو میز آرایش اتاقم یادم رفت بذارمش تو سیفتی باکس و از خونه رفتم بیرون . تا فردا ظهرش اومدم دیدم نیست 🫠 همسرم اون روز ها خونه نبود و رفته بود سفر . یعنی به جز من و این خانوم هیچکس خونه نیومده .
کل خونه رو زیر رو کردم نیست که نیست .
حالا امروز این خانوم زنگ زده اره پسرم میخواد ماشین بخره به آقاتون میگی اگه آشنا داشت معرفی کنه !!! میگم حالا چی میخواد بخره پسرت ؟ میگه پارس یا شاهین !
در حالی که پسرش بیکاره تازه معتاد هم هست و پول نداره اصلا
اینجا شک ام بیشتر شده یعنی ممکنه واقعا اون برداشته باشه پولارو ؟!
چی بهش بگم انقدر عصبانیم حد نداره !
خواهرمم میخواد هفته ی دیگه برگرده یعنی من الان باید برم همونقدر دلار بخرم بدم بهش🙂
مخم نمیکشه ، چی بگم به خانومه ؟ که متوجه بشه من فهمیدم پولارو برداشته ؟!