2777
2789
عنوان

شکستن ناخن های کودک

139 بازدید | 3 پست

سلام 

مدتی هست که ناخن های دست دخترم از گوشه میشکنه و ضعیف شده . دکتر بردم مکمل اهن و کلسیم و زینک و ... مصرف میکنه ولی خوب نشده کسی تجربه دارد؟

اول ازمایش گرفت؟  یا همینجوری مکمل داد؟ 

شاید باید ازمایش بنویسه ببینه دقیقا کمبود چه ویتامیتی باعث میشه اینجوری بشه... شاید هم اصلا مشکلی نداره فقط ناخنش نازکه

منم دخترم دوسه روزه میبینم موهاش ریزش داره... بهم گفتن مکمل زینک و اهن بدم ولی میخام ببرم دکتر.. ازمایش بنویسه ببینم بدنش چه کمبودی داره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اول ازمایش گرفت؟  یا همینجوری مکمل داد؟  شاید باید ازمایش بنویسه ببینه دقیقا کمبود چه ویت ...

بدون ازمایش مکمل داد . بعدش بردم دکتر پوست ازمایش گرفت هنوز نتیجه اشو نگرفتم . گفتم اینجا بپرسم اخه دکتر اسم چند تا بیماری اورد نگران شدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون ازمایش مکمل داد . بعدش بردم دکتر پوست ازمایش گرفت هنوز نتیجه اشو نگرفتم . گفتم اینجا بپرسم اخه ...

نگران نباش... هرچیزی هم باشه با دارو حل میشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»