2777
2789
عنوان

واقعا حالم بده😭

196 بازدید | 19 پست

مشکلم اینه که هر نوع مطلب منفیو میشنوم خودمو میزارم جای طرف

مثلا چن وقت پیش شنیدم یکی از فامیلامون چشاش کور شده و من بعد از شنیدن این خبر تا مدتها استرس داشتم ک خدایی نکرده منم اینشکلی نشم

نه فقط واسه بیماری و این نوع موارد!

حتی خودکشی و.. خودمو میزارم تو اون شرایط!

و این وسط فقط دچار وسواس فکری و استرس میشم

کسی بوده اینجوری باشه؟

دیگه خودمم خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من همین الان میخواستم واسه این تاپیک بزنم خسته شدم دیگه خسته 

دیروز پیش دوستم بودم بعد یهو حالش بد شد حالت تهوع گرفت گفت خواهرم ابله مرغان گرفته منم پیشش بودم ممکنه گرفته باشم حالا من از دیروز حساس شدم نکنه بگیرم از دیشب تب کردم حالت تهوع دارم الانم تبم رفته ولی حس میکنم همه جای بدنم میخاره 

بچه ها ممکنه گرفته باشم؟؟ امتحان نهاییم دارم😭😭

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

وای من همین الان میخواستم واسه این تاپیک بزنم خسته شدم دیگه خسته  دیروز پیش دوستم بودم بعد یهو ...

مث منی توام

منم دچار این حالتا میشم اما نه فقط بیماری و اینا خیلی کارای دیگه

بازم ابله چیز بدی نیس نگیری بده..! اما الان چون امتحان داری سخته

مث منی توام منم دچار این حالتا میشم اما نه فقط بیماری و اینا خیلی کارای دیگه بازم ابله چیز بدی نیس ...

وای میدونم چی میگی عین خوره میوفته به جون آدم 

برا من همیشه نیست ولی تو باید به دکتر مراجعه کنی چون واقعا سخته

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

احتمال داره ولی انقد زود خودشو نشون نمیده دو هفته طول میکشه

آخه یهویی دیشب تب کردم بدن درد گرفتم واسه همین شک کردم

توروخدا دعا کن نگیرم امتحان دارم بدبخت میشم

جدی قرصاشو فوری مصرف کردی عوارض نداره؟ بعد ببخشید دکترتون نگفت علتش چی بوده و از چی اینجوری میشن

من نسبت به اتفاقات تلخ گذشته وسواس فکری دارم یعنی یکی تا نزنه تو گوشم بیست و چهار ساعت درگیر اتفاقات گذشته میشم چرا اینطور شد چرااصلاشد ببین انقد فکر میکنم مخصوصا شبها که همه خوابن. گاها ذهنم میخواد بترکه.. تو باید حواس خودتو پرت کنی انقد ذهنتو  درگیر کارهای دیگه کنی که نتونی اصلا فکر کنی 

آخه یهویی دیشب تب کردم بدن درد گرفتم واسه همین شک کردم توروخدا دعا کن نگیرم امتحان دارم بدبخت میشم

همکلاسی دختر منم ابله گرفته اون خوب شده حالا من نگران دخترمم اون بگیره از جشن مدرسه عقب بیفته. هرروز منتظر یه جوشم تو بدنش.. اصلا نگران نباش دخترعموی من پارسال گرفت اصلا اوایل علایم نداشت دختر من سه روز پیشش بود دو هفته چشم براه بودم چیزی نشد خداروشکر. توام نگران نباش ان شالله نمیگیری