2777
2789

حدود ۸ ۹ سال پیش بعد از یکسال و نیم آشنایی، نامزدی کردم ، چندماهه بعدش اینقدر رفتارای سرد و عدم تفاهم دیدم و ادم بی مسئولیت و دهن بین بقیه بود که بهم زدم که البته ب شیوه خیلی بدی هم بهم خورد، بعد از اون من خیلی گریه کردم تا درستش کنم اما هیچوقت درست نشدو اونم نخواست، خانوادش عاشقم بودن و هرکاری تونستن کردن اما خودش نمیخواست اصلا، تا اینکه توی این چندسال ک‌ من کلا ازش هیچ خبری نداشتم و زندگیم رو میکردم، الان حدود ۲ ساله دوباره باهم در ارتباطیم،خیلی کارا برام انجام داده و هروقت کمکی ،راهنمایی لازم داشتم حضور داشته ،و دوست خوبی برام هست، بعد از یکسالش ازش پرسیدم نوع نگاهت ب ارتباطمون چیه، گفت نمیدونم تا حالا بهش فکر نکردم ، خیلی ناراحت شدم از این جواب،و ارتباطم رو اینقدر کم کردم باهاش تا صفر شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما اون هرروز پیگیری میکرد و  پیام میداد انگار نه انگار ک من تمایلی ندارم ، من بعد از ۱ ماه ۲ ماه دوباره شروع کردم ب حرف زدن باهاش ، ولی اون دیگه همیشه کم هست، خیلی حرف نمیزنه ، شاید ماهی یبار ببینمش ، و پیامارو دیر جواب میده. 

خسته شدم از این وضعیت ک برام بوجود اومده ، احساس میکنم اگه کلا باهاش قطع رابطه کنم توی زندگیم هرجایی ک‌احساس نیاز ب کمک داشته باشم دیگه نیست ک همراهیم کنه، 

همیشه ب این فکر میکنم که این ادم حدود ۱۰ سال از بهترین سال های عمرم رو تیره و تار کرده و من همیشه ی چشمم اشک بوده و ی چشممم انتظار ، ادم بلاتکلیفیه و حتی خودشم گفته ادم ازدواجی نیس،و نمیتونه مسئولیت ازدواج قبول کنه، اما ب شدت هم با احساس و اهل ابراز محبت هست،واقعا دارم خفه میشم دیگه

شما متاسفانه بخاطر عدم خود شناسی 

و خود آگاهی بازیچه خودت شدی.

پیشنهاد میدم دنیای درونی خودت رو بشناس، بدون کجاها نقاط قوت و ضعفت هست، چه تله های روانی داری و راهکار درست چیه. واسه همین خوندن مقالات روانشناسی و مشاوره متخصص چاره درستیه. بعد اون دنیای جدید و بهتری خواهی داشت. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

شما رفتی دنبالش یا ایشون؟

ی مشکلی برام پیش اومد ک‌اون تونست کمکم کنه و موفق هم شدم و همون شروع دوباره شد ،در واقع اون سر نخ رو گرفت و ول نکرد وگرنه من اصراری نداشتم

اما اون هرروز پیگیری میکرد و  پیام میداد انگار نه انگار ک من تمایلی ندارم ، من بعد از ۱ ماه ۲ م ...

اشتباه میکنی بخدا

اگر همون ۸ سال پیش ولش کرده بودی وزندگی خودتو ادامه میدادی و باهاش دوباره ارتباط برقرار نمیکردی الان شاید یه ازدواج موفق یه زندگی بهتر داشتی....یعنی واقعا خودتم نمیدونی ک داره بازیت میده ؟؟؟؟؟؟؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

اره نه اون ازدواج کرده نه من  هردو مجردیم از همون سالا

چند سالتون هست 

۱۰ سال پیش دوست بودین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شما متاسفانه بخاطر عدم خود شناسی  و خود آگاهی بازیچه خودت شدی. پیشنهاد میدم دنیای درونی خودت ...

من نصف تروما و طرحواره هام از همین ادم و ارتباط بوجود اومد ،بدترین تجربه عاطفی رو داشتم ، خیلی چیزا دیدم و محکم وایستادم که تمومش کنم، اما بعدش خودم مردم و زنده شدم تا بکذره اون دوران،من ۴ سال بعد اون اتفاق درگیر بودم هنوزم و شب و روز نداشتم ، البته به شدت درس میخوندم و بهترین معدلا رو میگرفتم و روی خودم سرمایه گذاری میکردم اما از نظر احساسی واقعا اسیب دیدم