2777
2789
عنوان

شوهر شمام همینقد رو مخه؟

262 بازدید | 11 پست

بچه ها با گوشی حرف میزدم تماس کاری مهمی بود 

هعی مسخره بازی درمیاورد صدای زشت از دهنش درمیاورد

میخواست منو حرص بده 

من پاشدم برم تو اتاق دوباره اومد دنبالم😑

منم زد به سرم گوشیو قطع کردم لباس پوشیدم سریع رفتم تو خیابون صحبت کردم 

انقد سریع اومدم بیرون پشماش ریخت بعد دیگه فهمید چه غلطی کرده .اومده بود دم در ساختمون وایساد تا تماسم تموم بشه بعد رفتیم بالا طلبکارم بود که چرا رفتی بیرون از خونه

حق با کیه خدایی

۲۴ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همسرتون زیادی شوخه

یعنی از این حالتایی که یه وقتایی متوجه نمیشن دوز شوخی خیلی داره میره بالا باید تمومش کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

😂😂شوهر منم دیروز با یه خانم که رابطه کاری دارن حرف می زدند  و بجر کار  شوهرم در مورد ساختمان و چیزی که حرفه ی اون نبود براش توضیح می داد من  چون حسودی می کردم بهش می گفتم سلام آقای مشاور ‌‌‌‌‌ می تونم وقتتون رو بگیرم.  اونم هی. نگام می کرد 🤦🤦😡و حرص می خورد 😂😂

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
😂😂عزیزم همین تماس منم مرد بود طرفم شاید حسادت کرده اما واقعا کاری بوددد

خیلی سخته بخدا درک می کنم من هم از حسودی شکلک در می اوردم بخنده اما انگاراز عصبانی ت داشت دیونه می شد 😂😂

آره درکش میکنم  جاش بودم امروز 🥲🥲

کاش منم یه بار جرعت کنم با یه کسی حرف بزنم اونم حسودی کنه  اخه یه کم اخلاق ش تنده و همه چی واسه من سخته و واسه خودش اشکالی نداره