2777
2789
عنوان

تاریخ فارغ‌التحصیلی

634 بازدید | 21 پست

سلام 

اگه تاریخ فارغ‌التحصیلی  چند روز اینور اونور شده باشع ولی در هر صورت قبل از وقتی که تعیین کردن فارغ شده باشیم بعدا به مشکل میخوریم؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر تاریخی که تو مدرک موقت بهت میدم اون درسته

آره میدونم برای استخدامی میگم آخه هنوز کارای فارغ‌التحصیلی رو انجام ندادم همینجوری یه تاریخی برای فارغ‌التحصیلی وارد کردم میگم یهو بعدا مشکل ساز بشع

خودشون میدن یا خودمون باید بگیم بهمون بدن؟

خب بعد پاس کردن همه واحدها میری قسمت فارغ التحصیلان دادخواست گواهی موقت فارغ التحصیلی میدی دو ماه بعد مدرکت میاد تا سه چهار سال بعد دانشنامه اصلی بهت بدن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آره میدونم برای استخدامی میگم آخه هنوز کارای فارغ‌التحصیلی رو انجام ندادم همینجوری یه تاریخی برای فا ...

برای کدوم استخدامی شرکت کردی 

اگر تاریخ دقیق نمیدونی موقع ارایه مدارک یه تاریخ غیر از تاریخ روز ثبت نامت باشه به مشکل میخوری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خب بعد پاس کردن همه واحدها میری قسمت فارغ التحصیلان دادخواست گواهی موقت فارغ التحصیلی میدی دو ماه بع ...

من دانشگاه ازاد کارشناسیم همه کارامو کرد دادم فارغ تحصیلی ولی خبری نشده نرفتم هنوز دانشگاه از تو سایت میتونم پیگری کنم یا باید برم دانشگاه؟ 

من دانشگاه ازاد کارشناسیم همه کارامو کرد دادم فارغ تحصیلی ولی خبری نشده نرفتم هنوز دانشگاه از تو سای ...

من از کانال دانشگاه تو ایتا لیست فارغ التحصیلان نگاه کردم دیدم اماده هست رفتم گرفتم با واحد فارغ التحصیلات دانشگاهتون تماس بگیر ببین لیست کجا گذاشتن

من از کانال دانشگاه تو ایتا لیست فارغ التحصیلان نگاه کردم دیدم اماده هست رفتم گرفتم با واحد فارغ الت ...

ببین یه فرم بهت دادن ۱۵ تا امضا گرفتی با دو تا تمبر و عکس و کپی کارت ملی مدرک و اینا دادی فارغ تحصیلان؟

آموزش پرورش دبیری

برای آموزگاری که باید مدرک تا ۱۶ فروردین آماده میکردیم الان شما رو نمی‌دونم ولی باید مدرکت دو ماه قبل نتایج آماده باشه وگرنه تو مصاحبه حذف میشی

ببین یه فرم بهت دادن ۱۵ تا امضا گرفتی با دو تا تمبر و عکس و کپی کارت ملی مدرک و اینا دادی فارغ تحصیل ...

اره همون بود از کافی نت هم یه استعلام تسویه برای امور مالی گرفتم همین

برای آموزگاری که باید مدرک تا ۱۶ فروردین آماده میکردیم الان شما رو نمی‌دونم ولی باید مدرکت دو ماه قب ...

نه فقط براشون تاریخ فارغ‌التحصیلی مهمه که قبل از ۱۶ فروردین باشع برای مدرک میگن یه نامه هم از آموزش دانشگاه ببری قبول میکنن بعد تا دوماه فرصت میدن گواهی موقت ببریم