2777
2789

سلام

گوشی چند روزه خیلی هنگ میکنه سامسونگa73 هست میگن گوشی خوبیه اما نمیدونم چرا الان چند روره انقدر هنگ میکنه

شما تاحالا گوشیتون اینطوری شده؟ چیکار کردین؟

ببرم گوشی سازی درستش میکنن؟ نمیخوامم فقط فلش کنم

دلایل مختلفی. داره

۱ ریستارت کنید و تست کنید

۲ ویروس یابی کنید ترجیحا با آنتی ویروس کسپراسکی

۳ کش برنامه ها رو پاک کنید

۴ تنظیمات کارخانه بزنید

۵ رام اروپا رو نصب کنید که تخصصی هست و بهتره به تعمیرات موبایل مراجعه کنید

۶ تعویض هارد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایل مختلفی. اره ۱ ریستارت کنید و تست کنید ۲ ویروس یابی کنید ترجیحا با آنتی ویروس کسپراسکی ۳ کش ...

من هیچ کدوم از این کارایی که گفتی بلد نیستم

همین الان که دارم بهت پیام میدم داره هنگ میکنه

بعد رو صفحه میاد google chrom متوقف شده یعنی از اینه؟ چیکارش کنم؟

۱۲۸ هست خودش ۷۱ گیگش پره

یه ایتم داره به نام مشکل یابی فعالش کنین اگه برنامه ای مشکل داشته باشه پیدا میکنه و بهتون معرفی میکنه اگه همچین برنامه مشکلداری  بود حذفش کنین

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
آخه یه بار یه جا بردم فلش کردن نمیخوام فلش بشه

اول خاموش و روشن کنید اوکی نشد حافظه پنهان برنامه هارو پاک کنید اوکی نشد

آنتی ویروس کسپر اسکی از گوگل پلی نصب کنید و اسکن بزنید

اوکی نشد باید فلش بشه بازم اوکی نشد باید رام اروپا نصب بشه لوکی نشد باید هارد گوشی تعویض بشه که هزینش میشه ۱ تومن به بالا تقریبا

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای