2777
2789
عنوان

ضربه به بینی عمل شده

146 بازدید | 12 پست

دوستان من ۹ سال پیش بینیم و عمل کردم 

اومدم از کابینت بالا وسیله بردارم ۳ تا در پلاستیکی تو هم صاف افتاد رو استخوان بینیم.چند ثانیه اول خیلی درد گرفت بعد دردش خیلی خیلی کم شد.

یه مقدار کم روی بینیم قرمز شده و ورم کرده جوری که اگه از سمت راست به بینیم نگاه کنم یه کوچولو قوز داره انگار ولی از سمت چپ نه و مثل قبل.الان خیلی ترسیدم بچه کوچیک دارم با همسرمم قهرم وگرنه همین الان میرفتم دکتر.درد خاصی و خونریزی و کبودیم ندارم.

بنظرتون طوریم شده یا چیزی و نیست و ورمش میخوابه؟بخدا دارم از ترس سکته میکنم مترسم عمینجوری قوز دار بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر سنگین بودن که باعث شد اونقدر فشار بیاد ورم کرده. نمیدونم من اگ باشم فردا میرم دکتر حتما

درا پلاستیکین  واسه این کاسه استیل گردا.آره باید برم

اروم دست بکش رو بینی ت ببین قوز حس میکنی؟

خیلی کم قبلنم دست میکشدم حس میکردم ولی تو ظاهر صاف صاف بود از هر دو نیمرخ.الان گیج شدم اصلا نمیدونم مثل قبل دست زدنی یافرق کرده اما قشنگ متوجه ورمش میشم خیلی کم ولی واضح برام

خیلی کم قبلنم دست میکشدم حس میکردم ولی تو ظاهر صاف صاف بود از هر دو نیمرخ.الان گیج شدم اصلا نمیدونم ...

فعلا اروم باش و دستکاریش نکن

صبح برو دکتر

من یماهه عمل کردم اون روز یه ضربه خورد سکته کردم رفتم دکتر چک کرد اوکی بود

عزیزم منم مشکل شما برام پیش اومده شما ورمی ک روی قوس ب وجود اومده بود از بین رفت؟اگ رفت بعد چندروز رفت؟خواهش میکنم جواب بدید دارم میمیرم فردام جمعس شنبم دکتر نیس نمیدونم چ کار کنم