2777
2789
عنوان

چیشد که توی نی نی سایت عضو شدید؟

106 بازدید | 14 پست

سلام دوستای قشنگم،

دوست داشتید دلیل عضویتتون رو توی این تاپیک بنویسید خوشحال میشم!

.

یادمه من اتفاقی یه تاپیک ترسناک دیده بودم، و عضو شدم تا خاطره‌م رو بگم:) بعد از اونم کلا اینجارو فراموش کرده بودم

من سال 91 حامله بودم عضو شدم تو گروه نی نی های  مرداد 92 بودم یادش بخیر

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب روی ماهت

تقریبا سال ۹۹ بود اشنا شدم یادم نیست سر چی ولی جَوشو دوست داشتم

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چقدر قدیمی!

آره من کاربر خیلی قدیمیم 

وقتی پسرم به دنیا امد سرم گرم پسرم شد رمزمو یادم رفت بعد اون کاربری 2 تا کاربری دیگه باز کردم که این آخریه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

سال ۹۸ اشنا شدم هر چی سرچ میکردم نی نی سایت میومد بالا بعد دیدم چ سایت جالبیه اکثریت خانوم و نظراتشون هم مثل الانا اینقدر تو در و دیوار نبود😬😁 منم ی چند ماهی خواننده خاموش سایت بودم بعدش ک کرونا اومد همش تو خونه گفتم عضو شم بی نصیب نمونن از نظراتم 😂🤭

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

من یادمه حامله بودم خیلی از نی نی سایت استفاده میکردم چون اون موقع واقعا نی نی سایت بود تجارب بارداری و بچه داری و اینا 

که دیگه بعداز دوسال خواننده ی خاموش بودن عضو شدم 

که انصافا خییلی جاها تجربه ی دیگران کمک حالم بود