2821
2789
عنوان

از زندگی متنفرم💔

302 بازدید | 20 پست

اومدیم که زندگی کنیم یا عذاب بکشیم؟ نه تفریح نه آرامش هیچی ندارم

هیچ انرژی واسه امتحانات خرداد ندارم چطور قراره بخونم😭😭

از طرفیم پریودم من متنفرم از این پریود لعنتی از خودم چندشم میشه نمیتونم راحت بخوابم بشینم نمیتونم این پدو تحمل کنم خودمو به زور تحمل میکنم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازین بی پولی و بدو بدو خستم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نمیدونم چرا این شعر تو ذهنم پلی شد بشکاااااف برووو جلوو این زندگی بت میگه بدو بدو تا پاهات از خستگی ذوق ذوق کننو به دیوار مرگ سک سک‌کننوووو یکی نیس بگه چته یکی نیس ک امیدی ب دل تو بدهه😐

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

منظورت مستمره؟

اره همون میانترم یا مستمر فرقی نداره

بس که از ریاض بددددددم میاااااد میام بخونم چندشم میشه خیلی هم ضعیفم تو این لامصبی،...بقیش با شما

فقط دارم میرم انسانی که از شرش خلاص شمااا

اره همون میانترم یا مستمر فرقی نداره بس که از ریاض بددددددم میاااااد میام بخونم چندشم میشه خیلی هم ...

بیشتر نمره ادبیات و اجتماعی باید بالا باشه ریاضی چندان تاثیری نداره

اره همون میانترم یا مستمر فرقی نداره بس که از ریاض بددددددم میاااااد میام بخونم چندشم میشه خیلی هم ...

ولی انسانی اونقدری که فکر میکنی راحت نیست 

اشک آدمو درمیاره بعضی وقتا