2777
2789

پرده خونم چین ساده هست حالا تصمیم دارم کمی تغییرش بدم و چون خونه خودم نیست نمیخوام زیاد هزینه کنم

پنجره حدود ۳ متره و پرده ۶ متر

به نظرتون میشه بالاش رو بشکافم و به پلیسه یا پانچ تغییر بدم؟

اگه از همین پارچه پیدا کنم چند متر دیگه لازم داره؟

و اینکه پرده کوتاه هست چون پایین پنجره رادیاتوره 

تاعکس نزاری متوجه نمیشیم🥴

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرده چند متره؟ از پایینش میتونی اندازه ی دقیقشو بگیری. برای پلیسه سه برابر اندازه ی پنجره پارچه نیاز ...

پرده بدون چین ۶ متره یعنی ۳ متره دیگه بخرم کافیه؟

بنظرم پانچ کنی قشنگ‌ میشه 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
پرده بدون چین ۶ متره یعنی ۳ متره دیگه بخرم کافیه؟

بله پارچه ی پرده ۳ برابر میشه هرچند میگن با دو و نیم برابر هم میشه ولی ما که چند بار امتحان کردیم بهتره سه برابر باشه‌. من پانج رو نمیدونم چون ما پلیسه کردیم ولی شنیدم پانچ هم سه برابره باز هم میتونی از پرده فروش ببرسی اونا دستشونه.

واین نیز بگذرد....