2777
2789

برای اینکه یک همراه تو زندگی داشته باشم از خانوادم مستقل بشم و یک خانواده جدا برای خودم تشکیل بدم تجربیات جدیدی از زندگی داشته باشم توی چاش ها رشد کنم به نیازهای عاطفی و جنسیم پاسخ بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی زندگی متاهلی اینی که گفتی نیست ، اتفاقا گاهی وقتا تنهاییت بیشتر از مجردی  تنها اومدی و تنه ...

من چند ساله ازدواج کردم 

همه ازم یه اسطوره ساختن انقد که صبر کردم پای همسرم 

همه بلایی سرم آوردن ولی بخاطر عشقم و فداکاری درحق خواهرام وایسادم 

نمیگم ناراضی هستم، من با قلبم انتخاب کردم ولی خب 

تنهاتر شدم و اینکه احساساتم اصلا مورد توجه قرار نمیگیره

ولی میدونم جدا بشم فقط جنازم به زندگی عادی برمیگرده

چون با تمام وجودم روش حساب باز کردم و هنوز ته دلم امید دارم خوشبخت میشم 💔🥺

رسیدن به عشقت  استقلال فکری و مالی  رسیدن به اهداف مشترک  رشد و پیشرفت  بزرگ ...

درست نیست 

من استقلال فکری و مالی خونه پدرم می‌تونستم داشته باشم 

چه اهدافی؟

رشد پیشرفت تو مجردی نمیشه داشت؟

برای خودم عجیبه یه روزی حتی چند ساعتم از مامانم نمیتونستم دور بمونم. و عجیب بهشون وابسته بودم. تا اینکه یه غریبه اومد وقتی میدیدمش قلبم تند تند میزد. وقتی نبود حس خفگی و بغض داشتم. میخواستم تمام لحظات عمرمو کنارش باشم. وقتی باهاش بودم میخندیدم وقتی ازش دور میشدم گریم میگرفت. بهم حس خوبی میداد. اینجوری شد که ازدواج کردم و الان ۱۳ ساله متاهلم. دوران مجردی خوبی داشتم ولی متاهلی خیلی برام بهتر بود. دوتا بچه دارم و عاشقشونم

برای خودم عجیبه یه روزی حتی چند ساعتم از مامانم نمیتونستم دور بمونم. و عجیب بهشون وابسته بودم. تا ای ...

ولی تو هیچ کدومش منطق نبود خودت بخوان ...

و ازدواج یه شروع یه راه بدون منطقه و اگه منطق بود تعهدی داخلش نبود ...

چیزی که یه مادر ناامید نمیکنه عشقه....

تحمل خیلی چیزا با عشق راحت میشه ...

پس اگه بخواییم جمع بندی کنیم رو حرفای بچه ها ازدواج شروع یه راهه بدون منطقه

واقعا سخته اینو فقط یه متاهل میفهمه به نظرم برد رو کسی کرد که با عقل و منطق و سنتی ازدواج میکنه&nbs ...

مجردا فکر میکنن متاهل‌ها حالشون خیلی خوبه 

نه اجی ازدواج کلا خارج از منطقه

چه ستایش چه غیر سنتیش 

اگه دوست داشتن درونش نباشه تعهدی باقی نیمونه

نمیدونم چی بگم ولی الان قرصی اومدن نیاز جنسی به کلی نابود میکنه

خب من این نیازو دوس دارم چرا نابودش کنم😂😂😂

16سالگی ازدواج کردم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ولی تو هیچ کدومش منطق نبود خودت بخوان ... و ازدواج یه شروع یه راه بدون منطقه و اگه منطق بود تعهدی د ...

خیلی از ازدواج هایی که منطقی بودن به طلاق کشیدن. همینطور خیلی از ازدواج هایی که فقط عشق معیارشون بوده. 

من خودم عاشق شدم همسرم بیشتر از من عاشق بود. ولی من موقع ازدواج همه چی رو سنجیدم وفقط بخاطر علاقه ام جواب مثبت ندادم

من آدمی نیستم که بتونم تنها زندگی کنم  از تنهایی بیزارم  برای ادامه راه به همراه محکم نی ...

خوب الهی شکر از پیامتون میشه فهمید از تصمیمتون پشیمون نشدید تا حالا نیستید الهی همیشه خوشبخت بمونی خواهر

مجردا فکر میکنن متاهل‌ها حالشون خیلی خوبه  نه اجی ازدواج کلا خارج از منطقه چه ستایش چه غیر سن ...

نه اتفاقا اونایی که سنتی و با عقل ازدواج میکنن 

تو هیچ مسائلی کوتاه نمیان همه چیز سر جای خودشه

طرفو هم انقد دوس ندارن که با کارا و رفتارش ناراحت بشن

انقد با همچی منطقی برخورد میکنن

این خواهرشوهر من 32سالگی از روی عقل ازدواج کرد

یه انتخاب درست و به موقع الان بچه دومش رو حامله هست شوهره رو بسته به گاری انقد که نه دلش میسوزه نه چیزی شوهره هم غلام حلقه به گوش همه کاری واسش میکنه، 1بار ندیدم گله کنه