بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ممنوع نیست راه پیدا کردی ب منم بگین خیلی اعصابم خورده کرم روشن کننده درمالیفت میزنم ول کم بوده تاثیرش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
من کرمای خیلی خیلی گرون استفاده کردم اصلا نتیجه نداد دیگه گفتم حالا همین یه بار اینو امتحان کنم خیلی خوب جواب داد دیگه راحت تاپ میپوشم.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
اگ تیرگی کمه با درمالیفت میره برا من اثر داشته ول خیلی کم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ممنوع نیست. باید مداوم آبلیمو بزنی با جوش شیرین. من کرمای خیلی خیلی گرون استفاده کردم ...
جوش شیرین و لیمو به پوست آسیب نمیزنه؟
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
ممنوع نیست. باید مداوم آبلیمو بزنی با جوش شیرین. من کرمای خیلی خیلی گرون استفاده کردم ...
جدی الان؟ امتحان کنم؟
حساسیتی زخمی چیزی ب وجود نیومد؟
سلام عزیزم شما باید پن روشن کننده پوست استفاده کنی با کرم روشن کننده ژیناژن چند درجه به مرور رنگ رو روشن تر میکنه امید که با یکسال استفاده مداوم حتی نتیجه بیشتری بگیرید من دوماهه استفاده میکنم پن مثل صابونه میزنی رو پوست و ماساژ میدی بعدم آبکشی و پوست که خشک شد با سفیدکننده ژیناژن روی همون ناحیه رو ماساژ میدی کرم رو لازم نیست آبکشی کنی پن رو از دی جی کالا میتونی تهیه کنی💖