2777
2789
هنوز ازش سیر نشده

ای خداااا کی پس خیلی جوونه حیفشه بخدا تا بفهمم اتفاقی براش افتاده ازفکرش بیرون نمیام قلبم ازجاکنده میشه اینقدرکه دوسش دارم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش ایقد سوال پیجت کردیم که دیگه جواب ندادی😅😅 شرمنده

سلام 

ازتون عذر خواهی میکنم 

واقعا اونشب گوشی تو دستم بود یکدفعه خوابم برد 

راستش رو بخوایی،  من ساکن اصفهان هستم  ، بعد از اینکه ترک کردم قید شهر و خانواده م رو زدم اومدم تهران سرکار ،

تهران هم  ، واقعا کسی رو ندارم و بجز ترمینال جنوب و محل کارم  ، هیچ جایی رو بلد نیستم ،

داخل کارگاه هم ی اتاق هست که میخوابم 

شب ها که ساکته ، همینطوری که نشستم خوابم میبره 

یموقع ساعت ۴ بلند میشم دستگاه ها رو روشن کنم میبینم لامپ روشن ، من نشسته خوابیدم 

اونشب هم خیلی خسته بودم 

بابت اینکه پاسخ ندادم  ، عذر خواهی می کنم 

الیگودرز_بختیاری_بساک_میوند
سلام  ازتون عذر خواهی میکنم  واقعا اونشب گوشی تو دستم بود یکدفعه خوابم برد  راستش ...

سلام نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم

منکه ناراحت نشدم بخاطراین گفتم جواب ندادی گفتم شابد دوس نداشته باشی یاد اوری کنی گذشته رو ومنم دیگه چیزی نگفتم گفتم شاید یاد آوری گذشته ناراحتت کنه

ایشالاکه همیشه موفق باشی برادر

زندگیاواقعاسخت شده امیدوارم که خدابهتریناروبرات بخواد وایقدخوشی بهت بده که توخوشی هات غرق بشی

((تورو خدا در خواست ندین ))

سلام نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم منکه ناراحت نشدم بخاطراین گفتم جواب ندادی گفتم شابد دوس نداشت ...

معلومه درک و فهم بالایی دارین 

درود بر شما 

نه اینطور نیست،  اتفاقا معتقدم هر چند وقت یکبار باید خطاها و اشتباهات گذشته رو مرور کنم که محکوم به تکرار نشم 

سلام نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم منکه ناراحت نشدم بخاطراین گفتم جواب ندادی گفتم شابد دوس نداشت ...

ممنون 

همچنین برای شما و خانواده محترمتون 

اینجا بیشتر تاپیک های لری باشه جواب میدم 

بعد تاپیک های اعتیاد و مواد و اینجور چیزا 

میگم شاید تونستم کمک ی نفر باشم 

ی بارها دیدم دخترها تاپیک زدن در مورد سیگار کشیدن 

تا تونستم و عقلم می‌رسید بشون میگم اینکار رو انجام ندن