2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست فود و رستورانم معرفی میکنید. با توجه به اینکه بجه کوجیک دارم کیفیت برام مهم تره ولی مثلا اگه گرو ...

مهرداد برگر... قدوسی شرقی نرسیده به فلکه مطهری. تنوری هست. بدون روغن. سالم و خیلی خوشمزه... 

اره حتما. میگم تخت جمشید تو کدوم شهرتونه؟

شهر مرودشت(بعد از مرودشت)

خود تخت جمشید ۵۰ ک فاصله تا شیراز

شبا هم برنامه نور و صدا دارن باحاله شب برید

ولی تا قبل از ساعت ۶ و نیم باید رسیده باشین چون بعدش میبندن 

از ساعت ۸ هم برنامه شون شروع میشه

شهر مرودشت(بعد از مرودشت) خود تخت جمشید ۵۰ ک فاصله تا شیراز شبا هم برنامه نور و صدا دارن باحاله شب ...

جدی؟ما جامون تو مرودشته. جاییو نمیشناسیم دفعه اولمه میرم شیراز. میخوام هم خرید کنم واسه عروسی در پیش داریم هم گشتی بزنیم. کجاها خیلی باحاله اگه نریم پشیمون میشیم. بازار ستنی هم یه جا پیشنهادی بهم بده

تو شیراز

بازار وکیل خوبه(سنتی) نزدیک شاهچراغه 

اونجا روسری خیلی ارزونه

همون محدوده هم مانتوهای خوبی داره 

واسه لباس مجلسی هم تکتاز خوبه 

هایپر استارم که عالیه 

حافظیه که رفتین به باغ دیگه هم اون دور و ور هست به اسم باغ جهان نما که خیلی قشنگه و خلوته(چون غیر شیرازیا زیاد اونجا رو بلد نیستن)